Kandírozott virágok és szirmok: egyszerűbb mint gondolnád
Az ehető virágok nagyon finomak, de hamar elvesztik a frissességüket, szép külsőjüket. Ha desszerteket díszítenél virággal vagy szirommal, kandírozd őket.
5 / 5 db bejegyzés — 1. oldal
Az ehető virágok nagyon finomak, de hamar elvesztik a frissességüket, szép külsőjüket. Ha desszerteket díszítenél virággal vagy szirommal, kandírozd őket.
Útmutatónk segítségével a kísérletező kedvű háziasszonyok feldobhatják a hétköznapi ételeket.
Tavasszal, amikor a fák és bokrok még csak leveleiket bontogatják, a korai rododendronok már izgalmas szín-játékba kezdenek a kert félárnyékos részében. A fő virágzási idejük májusra esik, amikor minden virágszerető embert elbűvölnek változatos színeikkel, virágformáikkal.
A vágott virágok varázslatos szépségüket és frissességüket hozzák otthonainkba és eseményeinkre. Ezek az élénk szirmok és illatos virágok olyan érzelmeket és hangulatot hoznak, amelyek nélkülözhetetlenek különböző alkalmakon, legyen szó egy romantikus vacsoráról, esküvőről, vagy egyszerűen csak az otthonunk díszítéséről.
A természet néha meglepő dolgokat varázsol a szemünk elé! Nem kell hozzá túl élénk fantázia, hogy az alábbi képeken a csodás virágokon kívül mást is lássunk!