
Felejtsd el festéket, természetes anyagokkal is gyönyörű lesz a hímestojás!
Ezek a tojások zöldségekkel lettek megfestve. Semmilyen mellékízük nincs, viszont gyönyörűek!
12 / 12 db bejegyzés — 1. oldal
Ezek a tojások zöldségekkel lettek megfestve. Semmilyen mellékízük nincs, viszont gyönyörűek!
Ki ne ismerné azt a bosszantó helyzetet, amikor a gondosan elkészített húslevesünk nem a várt aranysárga színben pompázik, hanem zavaros lett? A jó hír az, hogy ez a probléma gyakran orvosolható!
A tyúkhúsleves évszázadok óta az egyik legnépszerűbb "gyógyszer" világszerte. Bár sokan egyszerű népi bölcsességnek tartják gyógyító erejét, a modern tudomány egyre több bizonyítékot talál arra, hogy ez a klasszikus étel valóban rendelkezik egészségügyi előnyökkel.
A flexitariánus étrend nem a vegetarianizmus egyik változata, ahogy sokan tévesen gondolják, hanem egy önálló táplálkozási filozófia. Lényege a tudatos húsfogyasztás-csökkentés, miközben fokozatosan növeljük a növényi alapú ételek arányát étrendünkben. Sokan használják ugródeszkának a vegetáriánus életmód felé, mások hosszú távon is ezt az egyensúlyt kereső étrendet követik.
Rengeteg gyógyhatású anyagot tartalmaz, és kimondottan jót tesz az egészségünknek!
A fenntartható élelmiszertermelés új határokat feszeget, és a legújabb kutatások szerint a pitonhús lehet az egyik legígéretesebb alternatíva. Az EPIC Biodiversity tanácsadó cég szakértője, Daniel Natusch meglepő eredményekről számolt be a kígyók táplálékfeldolgozási hatékonyságával kapcsolatban.</p>
Egy magyar újításnak köszönhetően bármilyen felületen, hosszútávon megakadályozható a baktériumok, gombák és vírusok megtelepedése, és szaporodása
A Harvard kutatóinak új, nagyszabású tanulmánya szerint heti két adag vörös hús fogyasztása növeli a 2-es típusú cukorbetegség későbbi életkorban való kialakulásának kockázatát, és a kockázat tovább nő a nagyobb fogyasztással - derül ki az American Journal of Clinical Nutrition című folyóiratban megjelent tanulmányból.
Annyira finom, hogy érdemes dupla adagot csinálni belőle!
Kapcsolatot találtak a rendszeres húsfogyasztás és betegségek hosszú sora között