
Fogadunk, hogy erre még nem használtad az ajakbalzsamot? 10 ötletes tipp!
Nem csak a szádra jó, bizony ám!
7 / 7 db bejegyzés — 1. oldal
Nem csak a szádra jó, bizony ám!
Ki gondolta volna, hogy a szőlő nemcsak frissen, hanem sütve is igazi ínyencség lehet? A sült szőlőlekvár egy olyan kulináris kaland, ami nemcsak az ízlelőbimbóinkat kényezteti, de a konyhában töltött időnket is lerövidíti.
Bármilyen hihetetlen, de egy apró szőlőmagban rejlik az egészség és szépség titka. A szőlőmagolaj a bőrünk számára valóságos kincs, amit most végre felfedezünk.
Köztudott, hogy a sárgarépa jó tesz a szemnek. De van egy másik gyümölcs, amely még hatékonyabb lehet a látószervünk egészségének megőrzésében!
Egy átlagos testsúlyú felnőtt szervezete kb. 120 g tiszta glükózt képes azonnal és tökéletesen felhasználni.
Az ajakbalzsam ott lapul minden nő táskájában, mégis kevesen tudják, mennyire sokoldalúan használhatjuk fel ezt a piperecikket.
A szőlőből ugyanúgy készülhet lekvár, mint akármelyik gyümölcsből.