#gabona

6 / 6 db bejegyzés — 1. oldal

Ez a gabona javítja a látást, erősíti a csontokat, és nyugodtan fogyaszthatják lisztérzékenyek is!

Ez a gabona javítja a látást, erősíti a csontokat, és nyugodtan fogyaszthatják lisztérzékenyek is!

Több mint 10 000 évvel a rizs elterjedése előtt a kínaiak legfőbb terménye volt. Németország területén már a Római birodalom idejében is termesztették. Ázsiában és Afrikában ma is az alapélelmiszerek között szerepel… és nem véletlenül! A kis gabonagolyók élettani hatásai csodálatosak a bennük lévő rengeteg ásványianyag, nyomelem és vitamin miatt.

Régi-új étel az asztalon: bemutatkozik a cirok

Régi-új étel az asztalon: bemutatkozik a cirok

Miközben a modern élelmiszeripar egyre több szemetet, tartósítószert és mérget etet világszerte a lakossággal, szép csomagolás és harsány médianyomás mellett, lassan szerencsére kialakul egy egészséges fogyasztói réteg is. Ők már nem elégszenek meg az E-mentes ételekkel, azt is tudni szeretnék, hogy az alapanyagok, zöldségek, gyümölcsök, húsok előállítása során mi is történik valójában. Hiszen ezeket fogják további feldolgozás után elfogyasztani.

  • «
  • 1