#főzés

8 / 8 db bejegyzés — 1. oldal

Ne dobd ki az almahéjat! A család új kedvence lehet, amit eddig szemétnek hittél

Ne dobd ki az almahéjat! A család új kedvence lehet, amit eddig szemétnek hittél

Egy friss, ropogós alma elfogyasztása után általában automatikusan a kukába kerül a héj és a csutka. Pedig ez a látszólag haszontalan "hulladék" valódi kincsesbánya lehet a konyhádban. Gondoltad volna, hogy amikor kidobod ezeket a részeket, tulajdonképpen a gyümölcs közel harmadát veszted el? És ami még érdekesebb: nagyszüleink már tudták, hogy ezekből a részekből igazi kulináris különlegességeket lehet varázsolni.

Így szüntessük meg a kellemetlen ételszagot a lakásban

Így szüntessük meg a kellemetlen ételszagot a lakásban

Az ételszagok kellemetlenek tudnak lenni, különösen akkor, ha hosszabb ideig tartanak a lakásban. Az ilyen szagok eltávolításához szellőztetés, légtisztítók és speciális szagtalanítók használata is hatékony lehet. Érdemes odafigyelni az ételkészítés során is, hogy minimalizáljuk azokat a kellemetlen szagokat, amelyek az otthonunkban terjedhetnek, például használhatunk páraelszívót és szellőztetést a főzés közben.

  • «
  • 1