Nem gondoljuk, hogy ez lenne az egyetlen megoldás, hiszen annyi kiváló termék létezik a piacon, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez egy rendkívül hatékony és nem mellesleg nagyon finom módja annak, hogy magunkat, családunkat illetve bárki mást, aki fontos számunkra hozzásegítsük az egészség megőrzéséhez. Csapatunkban van dietetikus, természetgyógyász, sportoló, akik tudják, mire képesek ezek a készítmények és széleskörben ajánlják is ezeket.

Miért van egyre nagyobb létjogosultsága ennek a termékcsaládnak? 

Az 1950-esévek óta a gyümölcsökben és zöldségekben található hatóanyagtartalom (vitaminok, ásványianyagok, enzimek és minden más...)  napjainkra közel a hatodára, egyes esetekben még drasztikusabban lecsökkent, a termőtalajok kizsigerelése, a műtrágyázás és a nagyobb terméshozam érdekében bevetett nagyüzemi eszközök miatt, nem beszélve a génmódosítás okozta problémákról. Ennek következtében a szükséges tápanyagok beviteléhez hatszor annyi zöldség- és gyümölcs elfogyasztására lenne szükségünk. Lássuk be ez fizikai képtelenség! De van egy jó hírünk! Az általunk használt alapanyagoknak és a speciális többlépcsős eljárásoknak köszönhetően termékeinkben a szervezet számára szükséges mennyiségű és minőségű tápanyag vihető be mindez ráadásul szinergikus összetételben. 

 Ami nagy különbség! 

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, egészséges gyümölcsöket és zöldségeket használunk fel, és egy olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel, aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége koncentrált formában. Kereskedelemben kapható sok fajta feldolgozott gyümölcs- és zöldséglevek és készítmények legnagyobb hátránya, hogy a legtöbb esetben pasztörizáltak vagy tartósítószereket, indokolatlanul sok cukrot vagy édesítőszert tartalmaznak. A mi termékeink mentesek mindezektől! Igyekszünk a növényekben lévő különböző beltartalmi összetevőket olyan természetes kötésben megőrizni, ahogy az a természetben is található, így biztosítva az egyedülálló jótékony hatást. 

Az egyes hatóanyagok kölcsönhatásáról beszélve és egy példával élve, gondoltad volna, hogy a céklában található vitaminoknak csupán 8-10 százaléka képes önmagában felszívódni? Na és azt, hogy répát keverve hozzá ez az arány 80 százalék felé ugrik? Mindezek kitapasztalt és különleges megfigyeléssel adagolt gyümölcs és zöldségkristályokként érkezhetnek meg így hozzád egy MagMaxx üvegcsébe zárva.

2x2 néha több mint gondolnád!

Igen, ezt nevezik szinergiának! A gyümölcskristályról elmondható, hogy nyers, mikro rostokat tartalmaz és tápegész, ezáltal tudnak a hasznos vegyületek hatékonyabban felszívódni, a szintetikusakkal szemben.

Kinek ajánljuk a terméket?

Gyakorlatilag mindenkinek, már fél éves kortól a legidősebbekig bárki fogyaszthatja! Aki cukorbetegséggel küzd annak az ajánlott napi diétájába kell beleilleszteni, mivel a gyümölcsök cukortartalmával számolni kell, vagy aki valamilyen speciális kezelést kap annak is célszerű kikérni a kezelőorvosa véleményét. Jól illeszthető a mindennapjainkba, hiszen mindig kéznél lehet, instant formája miatt azonnal fogyasztható! Azok is szívesen fogyasztják, akik egyébként nem szívesen esznek gyümölcsöt, zöldséget pl a gyerekek. Sőt szinte dugdosni kell előlük.

A gyümölcskristályok és zöldségkristályok mellett számos prémium szuperélelmiszer (algák, fénygyökér, aguaje, maca, moringa) és ezek minőségi keveréke is kapható áruházunkban. Néhány hasznos gomba őrleményt és instant gombát is találunk a Mag-Maxx termékkínálata között, melyet gyógyhatásai miatt a hagyományos kínai orvoslásban is alkalmaznak már több ezer éve.


www.magmaxx.hu