
Együk rendszeresen: a párolt vöröskáposzta az egyik legegészségesebb köretünk
Ott a helye az ünnepi asztalon, de hétköznapokon is.
6 / 6 db bejegyzés — 1. oldal
Ott a helye az ünnepi asztalon, de hétköznapokon is.
Legalább hetente egyszer ajánlott enni egy tányérral. A kollagén leggazdagabb forrása ez a kása, így megfiatalítja a bőrödet, táplálja a hajhagymákat és a körmöt is egészségessé teszi.
A konyhaablakban is termesztheted!
Még az emésztési panaszokat is enyhíti!
A tahini egyre gyakrabban bukkan fel a magyar konyhákban, és nem véletlenül. Ez a sokoldalú szezámpaszta nemcsak ízletes, de számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Nézzük meg közelebbről, mi teszi olyan különlegessé ezt a közel-keleti alapanyagot.
A mángold a spenót ínyenc változata. A parajjal, a céklával, a cukorrépával rokon ősi kultúrnövény. Szinte teljesen száműzték napjainkra a szántóföldekről, mert a termesztése kevésbé gazdaságos és a növény a hidegre érzékeny.