Olvassa régebbi számainkat az archívumban. Tovább az archívumhoz
A Zöld Újság már digitálisan is olvasható. Tovább a legfrissebb számunkhoz
2021. 12. 16
A házi kedvenceink is megérdemlik a törődést, így a minőségi, természetes összetevőket tartalmazó ápoló natúrkozmetikumokat is. A Napvirág Manufaktúra a kisállatok ápolására is figyelmet szentel, éppen ezért egy külön termékcsaládot fejlesztett ki számukra. Idén ősztől pedig a jól bevált kisállat szappanok új, természettudatos csomagolást kaptak.

2021. 12. 17
Régebben zivatar után az emberek rögtön kimentek, hogy a kertben, út mentén nevelt fák alól és a szórványgyümölcsösökben összeszedjék a lehullott gyümölcsöt. Annak idején a zöldség-gyümölcs értékes kincs volt, és főleg a tartalékkal bántak gondosan. Az almákat például selyempapírba csomagolták, a káposztát pedig a pincében egy szárítókötélen fejjel lefelé lelógatták.

2023. 08. 25
A szódabikarbóna a takarításban is páratlan segítség.

2021. 11. 15
Szerencsére egyre többen gondolkodunk felelősen a bolygónkkal kapcsolatban. A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől környezettudatos kis családi vállalkozásként működik, ahol nem csak arra figyelnek, hogy a termékek természetes összetevőkből készüljenek, de hogy azok csomagolása is műanyagmentes, újrahasznosítható legyen. A kínálatban pedig idén ősztől már megtalálhatóak a zero waste életmód kollekció termékei, mint például a bambuszfogkefék vagy kókusz mosogatószivacsok.

2021. 11. 15
Neked is eszedbe jutott már, hogy a boltban megvehető apró kis csírákat talán Te is tudnád otthon termeszteni? Jó hírünk van! Sok hely nem kell hozzá, s már egy kis gondoskodással is csodákat érhetsz el. Ha a kaktusz volt idáig a szobanövényed, akkor se keseredj el, garantált a siker!

2023. 08. 04
Egy egyszerű, de nagyon hatásos módszer.

2022. 03. 04
Filléres, de annál hatékonyabb módszer egyszerű alapanyagokkal.

2023. 11. 03
Nem nagy ördöngösség újra hófehérré változtatni a beszürkült ingeket, blúzokat, fehérneműt!

2021. 10. 13
Ragyogó hajkorona, egészséges hajvégek, fejünk éke, mindez nem csupán álom. Lehet, hogy eddig még nem találtad meg a neked megfelelő hajápoló termékeket? A káros sugárzások, a víz még inkább roncsolja, kiszárítja, töredezetté teszi a hajszálakat. A Napvirág Manufaktúra most segít a választásban, hogy természetes módon, egyszerűen, ki-ki megtalálja a magának való hajápoló natúrkozmetikumot.

2021. 09. 10
Ezért éri meg saját, házi fokhagymát ültetni, amelybe jóval több a hatóanyag, mint az üzletben kapható termésekben.