Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2020. 05. 20
A SPAR 2019-ben több olyan környezetbarát csomagolástechnikai megoldást vezetett be, amelyeknek köszönhetően még kevesebb eldobható műanyag hulladék keletkezik. Az egyik ilyen a többször használatos zöldség-gyümölcs, valamint pékáru tasak, a másik pedig a szilikon zárófedél, melyek a sikeres tesztidőszakokat követően, március végétől már a SPAR valamennyi üzletében elérhetőek.

2020. 05. 09
Vannak kutyabiztos változatok is!

2020. 05. 04
Vannak jól bevált, természetes módszerek, melyek megakadályozzák a lábunk izzadását. Ismerd meg most ezeket!

2020. 04. 27
Amikor végre elérkezik a tavasz, már mindenki áhítja az élet lüktetését, az ébredést, a megújulást. A szépségápolásban mindez nem csak finom, friss illatokat, könnyed krémeket jelent, hanem leginkább a bőrmegújító arc – és testradírokat. A Napvirág Manufaktúra olyan kincseket gyűjtött egy tégelybe, mint a menta, a citromfű, a rózsa, a parajdi só, vagy a szőlőmagolaj, melyek mind azt szolgálják, hogy bőrünk puha, selymes tapintású, egészséges legyen. Az pedig hab a tortán, hogy a termékek csomagolása abszolút környezetbarát.

2020. 04. 27
Talán nem mindenki tudja, hogy a szamóca fogyasztása élettani szempontból is jelentős, anyagcsere-élénkítő és étvágyfokozó hatása van, alacsony energia- és magas vitamintartalom mellett.

2020. 04. 22
Csodásan egészségessé teszik a növényedet.

2020. 04. 15
Ahány növényfaj, annyiféle igény, és a kertésznek ezeket kell kiszolgálnia. Hőigény, vízigény, fényigény és tenyészidő (vagyis vetéstől betakarításig szükséges idő) szempontjából igencsak vegyes a társaság, ezért nagyon fontos, hogy mindent a megfelelő időben végezzünk el.

2021. 03. 29
Ezek a tojások zöldségekkel lettek megfestve. Semmilyen mellékízük nincs, viszont gyönyörűek!

2020. 04. 03
A sütő kitisztítása az egyik leghálátlanabb feladat. Két egyszerű módszert mutatunk.

2019. 06. 22
Egyre nagyobb az igény, hogy a családtagnak számító házi kedvenceinket is természetes módon, vegyszermentes kozmetikumokkal ápoljuk. Ritka az olyan gyártó a piacon, aki nem csak minőséget ajánl, de ért is hozzá. A Napvirág Manufaktúra palettáján a Kedvenc termékcsalád két szappant és egy mancs krémet kínál a gazdiknak.