Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 01. 24
Egész évben érdemes megfogadni a tanácsot.

2022. 01. 10
Így tényleg tiszták, sterilek és friss illatúak lesznek.

2021. 12. 22
Egyszerre készítsd el, és ezt fogyaszd három napig.

2021. 12. 17
Milyen jó érzés olyan ajándékot adni, mely hasznos, mert mindig szükség van rá, emellett tetszetős is, sőt még megszagolni is jó. Ha mindezek felett még fenntartható és környezettudatos is, akkor az maga a főnyeremény. A Napvirág Manufaktúra karácsonyi csomagjaira egytől-egyig illik a fenti leírás. Ajándékozz idén a természetesség és a zero waste jegyében szépséget, egészséget, tisztaságot a Napvirággal!

2021. 12. 16
A házi kedvenceink is megérdemlik a törődést, így a minőségi, természetes összetevőket tartalmazó ápoló natúrkozmetikumokat is. A Napvirág Manufaktúra a kisállatok ápolására is figyelmet szentel, éppen ezért egy külön termékcsaládot fejlesztett ki számukra. Idén ősztől pedig a jól bevált kisállat szappanok új, természettudatos csomagolást kaptak.

2021. 12. 17
Régebben zivatar után az emberek rögtön kimentek, hogy a kertben, út mentén nevelt fák alól és a szórványgyümölcsösökben összeszedjék a lehullott gyümölcsöt. Annak idején a zöldség-gyümölcs értékes kincs volt, és főleg a tartalékkal bántak gondosan. Az almákat például selyempapírba csomagolták, a káposztát pedig a pincében egy szárítókötélen fejjel lefelé lelógatták.

2022. 10. 11
A szódabikarbóna a takarításban is páratlan segítség.

2021. 11. 15
Szerencsére egyre többen gondolkodunk felelősen a bolygónkkal kapcsolatban. A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől környezettudatos kis családi vállalkozásként működik, ahol nem csak arra figyelnek, hogy a termékek természetes összetevőkből készüljenek, de hogy azok csomagolása is műanyagmentes, újrahasznosítható legyen. A kínálatban pedig idén ősztől már megtalálhatóak a zero waste életmód kollekció termékei, mint például a bambuszfogkefék vagy kókusz mosogatószivacsok.

2021. 11. 15
Neked is eszedbe jutott már, hogy a boltban megvehető apró kis csírákat talán Te is tudnád otthon termeszteni? Jó hírünk van! Sok hely nem kell hozzá, s már egy kis gondoskodással is csodákat érhetsz el. Ha a kaktusz volt idáig a szobanövényed, akkor se keseredj el, garantált a siker!