Olvassa régebbi számainkat az archívumban. Tovább az archívumhoz
A Zöld Újság már digitálisan is olvasható. Tovább a legfrissebb számunkhoz
2022. 08. 15
A fehéres, tejszerű folyadék nagyon értékes anyagokat tartalmaz. Csodát tesz az arcbőrrel is!

2022. 08. 08
A családi nyaralás megtervezése sosem egyszerű feladat. Különösen nehéz akkor, ha a környezettudatosság is a szempontjaink között szerepel a tökéletes kikapcsolódást nyújtó helyszín megtalálásakor. Létezhet olyan hely, ahol kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után, mintha otthon maradtunk volna?

2022. 08. 04
Joggal nevezik így, mivel gondozást alig igényel, minden évben előbukkan, és magról hamar elszaporodik. Inkább a hűvösebb hőmérsékletet kedveli és őszig virágoznak. Szép, kerek, narancssárga, vagy piros, sárga, krémszínű virágai vannak. Levelei is jellegzetes, kerek formájúak. Az enyhén savas és jó vízelvezetésű talajban érzi magát a legjobban.

2022. 06. 14
Az esős időszak miatt elképesztően elszaporodtak a szúnyogok. Most megosztunk veled néhány házi praktikát, amellyel gyorsan elmulasztható az égő, viszkető érzés. Ezek a legjobb és leghatásosabb otthoni módszerek a szúnyogcsípések kezelésére. Persze az a legjobb, ha elkerüljük, hogy megcsípjenek. de ez korántsem olyan egyszerű.

2022. 06. 14
Egy remek innováció: Jót tesz a víznek is és hatékony energiagyűjtést biztosít.

2022. 05. 31
Hosszabb vagy dúsabb hajat szeretnél? Miért dobnál ki annyi pénzt drága kezelésekre, amikor rengeteg otthon is kipróbálható módszerrel megnövesztheted a hajad? Néhány bombabiztos tipp a haj növesztéséhez:

2022. 05. 31
Természetesen nem csak a rózsabokrainkat védhetjük meg vele, ha nagyobb mennyiségben készítjük, még a gyümölcsfákat is permetezhetjük vele! Garantált hatás, miközben a a hasznos rovarokra, katicákra, méhekre ártalmatlan.

2022. 05. 24
Az ételek minősége közvetlen befolyással van az egészségedre! Jogod van tudni, mit etetnek meg veled!

2022. 05. 17
Ha Te is unod az órákig tartó sikálást, próbáld ki ezeket a trükköket. Szokatlan módszerek, de nagyon hatékonyak. nem csak villámgyorsan végzel a takarítással, de sokkal tartósabb is lesz az eredmény!