Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2021. 01. 02
A hegyvidéki Uttarkhand államban emelt 27 méteres „ökohíd” a világon elsőként bambuszból, jutából és fűből készült.

2021. 01. 06
Vízkeresztet követően a legtöbben kidobják a karácsonyfát, pedig a pompázatos szobadísz nem csak a szemétre kerülhet! Ha még most bontaná le a fát, akkor még nem késő megfontolni az alábbi lehetőségeket:

2020. 12. 23
A mák, cékla, répa, zeller - nem csak étek volt, hanem gyógyító hatásait is ismerték.

2020. 12. 11
Ha már úgy is a szemétben landol, legalább ne kerüljön sokba...és még ötletes is

2020. 11. 25
Nagyon gyakran találkozom olyan betegségekkel, melyek megelőzhetőek lehettek volna, ha a gazdik tudják, mikor és hogyan kell a kutyák szervezetét méregteleníteni. Tudom, most az fut végig a fejedben, hogy Te aztán biztos nem tömöd mérgező vagy káros dolgokkal. Az igazság viszont az, hogy mióta az ember közelében élnek, folyamatosan kapják a szervezetet terhelő anyagokat.

2020. 11. 09
Kezdők is belevághatnak. Egyszerű!

2020. 10. 16
Ki ne szeretne jó illatú ruhákat, tiszta evőeszközöket, tányérokat, melyek nem szintetikus, érzékenyítő vegyületektől lennének fehérek vagy makulátlanul tiszták. Manapság hódítanak az új, vízben feloldódó műanyag mosó- és mosogatógép kapszulák, melyek láttán szappannal mosó nagyanyáink csak a szemöldöküket emelnék meg. Hogyan varázsolhatod tisztává a ruháidat, a szennyes étkészletet természetes, környezetkímélő módon, úgy, hogy azzal a bolygónkat is véded? Erre ad választ a Napvirág Manufaktúra.

2020. 10. 09
Arra biztattuk Önöket, hogy tegyék fel kérdéseiket a komposztálással kapcsolatban. Akár kezdők, akár gyakorlott kertészek Pásztor József a Compastor technológia kifejlesztője, a komposztálás szakértője szívesen válaszol kérdéseikre. Íme 15 kérdés-felelt amelyek felfedik a komposztálás rejtelmeit.

2020. 10. 05
Miért pepecselnél főzetek elkészítésével és a gyógynövények összeválogatásával, amikor már multivitaminok és immunerősítők is kaphatók kutyáknak? Azért, mert a vitaminos készítményekben kivonatok vannak, amik csak 1-2 jótékony hatóanyagát tartalmazzák a gyógynövényeknek. Hidd el nekem, hogy sokkal jobb eredményt érsz el ezzel a három recepttel, ha betartod az elkészítés- és adagolás útmutatóját.

2020. 08. 27
Ha nem lépsz időben, 2-3 év múlva Te is izzadva fogsz küzdeni a kertedért.