Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 05. 31
Hosszabb vagy dúsabb hajat szeretnél? Miért dobnál ki annyi pénzt drága kezelésekre, amikor rengeteg otthon is kipróbálható módszerrel megnövesztheted a hajad? Néhány bombabiztos tipp a haj növesztéséhez:

2022. 05. 31
Természetesen nem csak a rózsabokrainkat védhetjük meg vele, ha nagyobb mennyiségben készítjük, még a gyümölcsfákat is permetezhetjük vele! Garantált hatás, miközben a a hasznos rovarokra, katicákra, méhekre ártalmatlan.

2022. 05. 24
Az ételek minősége közvetlen befolyással van az egészségedre! Jogod van tudni, mit etetnek meg veled!

2022. 05. 17
Ha Te is unod az órákig tartó sikálást, próbáld ki ezeket a trükköket. Szokatlan módszerek, de nagyon hatékonyak. nem csak villámgyorsan végzel a takarítással, de sokkal tartósabb is lesz az eredmény!

2022. 10. 03
Ezeket a háztartási praktikákat érdemes megtanulni!

2022. 10. 03
A bükki füvesember tanácsait minden korosztálynak ajánlott megfogadni.

2022. 04. 19
A fahamut az emberiség évezredeken át nagy becsben tartotta. Sokoldalú felhasználhatósága a háztartások nélkülözhetetlen részévé tette, hiszen a hamulúgot mosószerként és szappanként és fafestékként, magát a hamut trágyaként tudták használni.

2022. 04. 13
Nálunk egyelőre nem közismert ez a módszer, pedig a táblás mulcs az ökologikus kertészkedés egyik legalapvetőbb eszköze. Nem csak feltölti a talajt, de gyomtalanításra is alkalmas, ehhez pedig nincs szükségünk sem ásózásra vagy egyéb talajforgatásra, és nem igényel gyomirtókat, vegyszereket sem. A táblás mulcs a szerves törmeléket fentről lefelé gyűjtő és lebontó, természetes talajképződést másoló módszer.

2022. 04. 13
Egy környezettudatosabb élethez nem csak a kozmetikumokból vagy az élelmiszerekből szükséges a vegyszermenteset, a természeteset választani, hanem az egészségesebb élettérhez a takarító-, mosó-, tisztítószereket is érdemes lecserélni környezetbarátra. A Napvirág Manufaktúra családi vállalkozás zero waste (hulladékmentes), öko mosó- és takarítószereinek hála, tisztább, egészségesebb környezetben élhetünk.