Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2019. 10. 26
Mit tehetünk, ha a fenntarthatóságot szeretnénk beépíteni a mindennapok gyakorlatába? A dm ősszel Kezdd kicsiben! felhívással környezeti fókuszú edukációs programot és közösségi kihívást indít, hogy felhívja a figyelmet azokra a kis lépésekre, amelyeket fogyasztóként megtehetünk. Mert a változásokhoz nem környezetvédő különcökre van csak szükség, hanem tömegekre, akik változtatnak mindennapi szokásaikon, hogy „zöldebbek” legyenek a hétköznapok.

2021. 03. 16
Levéltetvek, lóbogarak, vakondok állandó pusztítása a kertben. Miért van mindez?

2019. 08. 14
Gasztronómiailag a nyár dereka és a kora ősz az év legváltozatosabb időszaka: ízek, illatok, színek, formák kavalkádja, ugyanannak a zöldségfajnak mindenféle változata. Örömmel számolhatunk be arról, hogy BIOban is minden kapható! Cikkünkből megtudhat pár alapvető dolgot arról, hogy mennyiben más a BIO és miért érdemes a BIO-t választani.

2019. 07. 26
Akár hétágra süt a nap, akár nem, az erős UV sugárzással akkor is számolnunk kell. Lássuk csak, mit kell tudni a fizikai fényvédelemről, és miért előnyösebbek ezek, mint a bolti kémiai fényvédőket tartalmazó készítmények? A Napvirág Manufaktúra termékei nem csak magas minőségűek, de csomagolásuk kíméli a környezetet, sőt a tégelyeik „visszaválthatóak”.

2019. 07. 02
A falicsempe takarítására viszonylag ritkán kerül sor, éppen ezért ha nekilátunk, érdemes alapos munkát végezni.

2021. 08. 13
Akár télen is élvezheted a finom paradicsom ízét.

2019. 06. 28
Lisztharmat és a gombásodás ellen is tökéletes.

2019. 06. 26
Nemrég költöztünk, s örültünk azoknak a régi, de mutatós bútoroknak is, amelyet a volt tulajdonos otthagyott nekünk. De rá kellett döbbennünk, hogy nem vagyunk egyedül....

2019. 06. 26
Az esős időszak miatt elképesztően elszaporodtak a szúnyogok. Most megosztunk veled néhány házi praktikát, amellyel gyorsan elmulasztható az égő, viszkető érzés. Ezek a legjobb és leghatásosabb otthoni módszerek a szúnyogcsípések kezelésére. Persze az a legjobb, ha elkerüljük, hogy megcsípjenek. de ez korántsem olyan egyszerű.