Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 08. 15
Újabb lépést tesz a SPAR a környezeti fenntarthatóság irányába, miután tatabányai üzleteiben sikeresnek bizonyult a négyhetes tesztüzem, amelynek során kivonták a hagyományos, műanyagból készült tasakokat és biológiailag lebomló, azaz komposztálható csomagolóeszközt vezettek be a zöldség-gyümölcs osztályokon. Ez augusztus 1-től az üzletlánc valamennyi egységére érvényes.

2022. 08. 08
A családi nyaralás megtervezése sosem egyszerű feladat. Különösen nehéz akkor, ha a környezettudatosság is a szempontjaink között szerepel a tökéletes kikapcsolódást nyújtó helyszín megtalálásakor. Létezhet olyan hely, ahol kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után, mintha otthon maradtunk volna?

2022. 08. 04
Joggal nevezik így, mivel gondozást alig igényel, minden évben előbukkan, és magról hamar elszaporodik. Inkább a hűvösebb hőmérsékletet kedveli és őszig virágoznak. Szép, kerek, narancssárga, vagy piros, sárga, krémszínű virágai vannak. Levelei is jellegzetes, kerek formájúak. Az enyhén savas és jó vízelvezetésű talajban érzi magát a legjobban.

2022. 06. 14
Az esős időszak miatt elképesztően elszaporodtak a szúnyogok. Most megosztunk veled néhány házi praktikát, amellyel gyorsan elmulasztható az égő, viszkető érzés. Ezek a legjobb és leghatásosabb otthoni módszerek a szúnyogcsípések kezelésére. Persze az a legjobb, ha elkerüljük, hogy megcsípjenek. de ez korántsem olyan egyszerű.

2022. 06. 14
Egy remek innováció: Jót tesz a víznek is és hatékony energiagyűjtést biztosít.

2022. 05. 31
Hosszabb vagy dúsabb hajat szeretnél? Miért dobnál ki annyi pénzt drága kezelésekre, amikor rengeteg otthon is kipróbálható módszerrel megnövesztheted a hajad? Néhány bombabiztos tipp a haj növesztéséhez:

2022. 05. 31
Természetesen nem csak a rózsabokrainkat védhetjük meg vele, ha nagyobb mennyiségben készítjük, még a gyümölcsfákat is permetezhetjük vele! Garantált hatás, miközben a a hasznos rovarokra, katicákra, méhekre ártalmatlan.

2022. 05. 24
Az ételek minősége közvetlen befolyással van az egészségedre! Jogod van tudni, mit etetnek meg veled!

2022. 05. 17
Ha Te is unod az órákig tartó sikálást, próbáld ki ezeket a trükköket. Szokatlan módszerek, de nagyon hatékonyak. nem csak villámgyorsan végzel a takarítással, de sokkal tartósabb is lesz az eredmény!