Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2021. 11. 22
A szódabikarbóna a takarításban is páratlan segítség.

2021. 11. 15
Szerencsére egyre többen gondolkodunk felelősen a bolygónkkal kapcsolatban. A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől környezettudatos kis családi vállalkozásként működik, ahol nem csak arra figyelnek, hogy a termékek természetes összetevőkből készüljenek, de hogy azok csomagolása is műanyagmentes, újrahasznosítható legyen. A kínálatban pedig idén ősztől már megtalálhatóak a zero waste életmód kollekció termékei, mint például a bambuszfogkefék vagy kókusz mosogatószivacsok.

2021. 11. 15
Neked is eszedbe jutott már, hogy a boltban megvehető apró kis csírákat talán Te is tudnád otthon termeszteni? Jó hírünk van! Sok hely nem kell hozzá, s már egy kis gondoskodással is csodákat érhetsz el. Ha a kaktusz volt idáig a szobanövényed, akkor se keseredj el, garantált a siker!

2021. 10. 28
Egy egyszerű, de nagyon hatásos módszer.

2021. 10. 28
Filléres, de annál hatékonyabb módszer egyszerű alapanyagokkal.

2021. 10. 14
Nem nagy ördöngösség újra hófehérré változtatni a beszürkült ingeket, blúzokat, fehérneműt!

2021. 10. 13
Ragyogó hajkorona, egészséges hajvégek, fejünk éke, mindez nem csupán álom. Lehet, hogy eddig még nem találtad meg a neked megfelelő hajápoló termékeket? A káros sugárzások, a víz még inkább roncsolja, kiszárítja, töredezetté teszi a hajszálakat. A Napvirág Manufaktúra most segít a választásban, hogy természetes módon, egyszerűen, ki-ki megtalálja a magának való hajápoló natúrkozmetikumot.

2021. 09. 10
Ezért éri meg saját, házi fokhagymát ültetni, amelybe jóval több a hatóanyag, mint az üzletben kapható termésekben.

2021. 09. 06
A saját termesztésű zöldségek, fűszerek még érdekesebbé, finomabbá tehetik ételeinket. És ráadásul nem is lehetetlen otthon megtermesztenünk őket! Akármilyen kicsi területünk van kipróbálni a kertészkedést, érdemes belevágni, hogy közelebb kerülhessünk újra az ételhez, ami az asztalra kerül.

2021. 09. 04
A kertészkedés önmagában is környezettudatos tevékenység, de pár trükkel még fokozhatjuk is! Íme: