A slow food mozgalom aktivistái már most abbahagyhatják az olvasást, viszont mindenki másnak – akik szeretnének kiemelkedő hatással rendelkező táplálékhoz jutni – érdemes tovább böngészni a leírásunkat.Az ízzé-porrá tört holmikkal és a préselt pirulákkal kapcsolatban tartunk attól, hogy nem azt tartalmazzák, amit feltüntetnek a csomagoláson, nincs ugyanis az a fogyasztó, aki az állagából következtetni tudna az eredetére. Éppen ezért érdemes olyan forrásból beszerezni a napi szuperegészséges betevőt, amely garantálja, hogy pontosan azt és abban az összetételben tartalmazza a tasak, amit gondosan rányomtattak. A BioMenü.hu márka pontosan ezt teszi, s most a segítségükkel gyorstalpalót tartunk az instant szuperélelmiszer kurzusból – különleges összetevőkkel s számos jótékony hatással.szuper1Lukuma, a természetes vitaminforrás

Az inkák elveszett gyümölcsének tartott lukumát szerencsére már megtalálták: Dél-Amerikában, különösen Peruban terem. Elengedhetetlen hozzávaló a nyers csokoládé és fagylaltkészítéshez, e tevékenységekkel azonban ritkán kell szembesülnünk a hétköznapokban, ezért más tulajdonságai miatt szeretjük igazán: a sárga színű gyümölcshús kiváló forrása a szénhidrátoknak, ásványi anyagoknak, rostoknak, valamint vitaminoknak, különösen az A és C vitaminnak. Magas béta-karotin koncentrátum, vas és niacin tartalom jellemzi. A BioMenü.hu BIO LUCUMA 100%-os gyümölcspor, a belőle készített ital által minden nap egészséges energiához juthatunk.

Lukuma bónusz: A lucumából tetszőleges mennyiséget fogyaszthatunk: keverhetjük fagylaltba, turmixba, desszertekhez, vagy liszthez keverve egzotikus süteményt is süthetünk belőle.szuper2Méregtelenítésben verhetetlen: Chlorella

Chlorella vulgaris – ez a varázsszer forrásának teljes neve, és a latin kifejezés egy édesvízi algát takar. A belőle nyert kivonat tablettává préselt változata tökéletes és teljes értékű táplálék: amellett, hogy kiváló fehérjeforrás, tartalmazza az összes B-vitamint, C-vitamint és E-vitamint, valamint a főbb ásványi anyago-kat (mint cink és vas) olyan mennyiségben, mint a legnépszerűbb étrend-kiegészítők.

A chlorella elsősorban a gyomor, a lép, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok, valamint a három sugárzó energetikai pályáit harmonizálja. A BioMenü.hu BIO CHLORELLA tablettát és port az első hetekben csökkentett adagban érdemes szedni, hogy a méregtelenítés okozta tüneteket minimalizáljuk.

Chlorella bónusz: örök életet ez a szer sem ígérhet, de semlegesíti a szabad gyököket, lelassítja a szervezet öregedésének folyamatát.szuper3Spirulinával teljes a világ!

Ha van a felsorolásban olyan táplálék-kiegészítő, amely leginkább megérdemli a szuperélelmiszer titulust, az a spirulina. Akkor került a reflektorfénybe, amikor a tudósok azt vizsgálták, hogy az Afrika középső részén élő bennszülöttek miért egészségesek, és mi az oka annak, hogy életkoruk messze meghaladja az afrikai átlagot.

Az életmódjukat kutatva megfigyelték, hogy a Csád-tóban megtelepedő vízinövényeket is elfogyasztják.

Ezeket a növényeket is spiruli-nának hívják.

A BioMenü.hu BIO SPIRULINA tabletta és por elképesztő magas fehérje tartalommal rendelkezik, átlagosan 60 százalékkal többel, mint a vörös hús, melyben mindössze 27% körüli a fehérjemennyiség. Tartalmaz a továbbiakban B-vitaminokat, K- és más vitaminokat, gazdag jód- és ásványianyag-forrás (kálcium, vas, magnézium, szelén, magán, kálium, cink). 10 gramm spirulina a minimum napi vasszükséglet 70 százalékát és a napi minimum A-, B- vitamin komplex, D- és K-vitamin mennyiség három-négyszeresét fedezi. Ezek azok az értékek, amelyeket az egészsége iránt tudatos ember, elvár egy szuperélelmiszertől.

Spirulina-bónusz: A spirulina a háziállatok számára is hasznos, erősíti az immunrendszert, szebbé teszi az állatok bőrét, bundáját, óvja a szív és az ízületek egészségét, s nem utolsó sorban jobb leheletet biztosít.

Érdemes megismerkedni a BioMenü.hu márka többi, egyáltalán nem titkos szuperfegyverével itt:www.biomenu.hu

shop@biomenu.hu

+36 30 408 3035


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!