búzafűA búzafűlé a kicsirázott fiatal tönkölybúza kipréselésével nyert zöld lé, mely sokak szerint a „tökéletes táplálék” beltartalma (több mint 100 összetevő) és ami még fontosabb, azok tökéletes kombinációja miatt.Tartalmaz minden ismert ásványi anyagot, az összes esszenciális aminosavat, valamint A, C, E, F, H, K, B vitaminokat és enzimeket is, tehát tökéletes tápanyag- és vitaminbomba. Intenzíven méregtelenít és tisztít, immunerősítő és energetizál, a szervezet öngyógyítását és regenerációját támogatja, szabadgyökfogó, antioxidáns, gluténmentes. Nincsenek ismert mellékhatásai, esetleg csak a szervezet erősebb mérgezettsége esetén jelentkezhetnek apróbb kellemetlenségek. Ezen tulajdonságai miatt rendkívül fontos és hatékony kiegészítője orvosi kezeléseknek, a manapság – szerencsére – újra divattá váló megelőzésnek, a böjtnek, és sportolók számára is ajánlott teljesítménynövelés céljából. Ezen felül használható külsőleg a bőr fiatalítására, bőrbetegségekre is, súlyos betegségek esetén pedig beöntésként való alkalmazása is javasolt. Kúraszerűen 40 éve használják világszerte, világhírű amerikai intézetekkel az élvonalon, számos rendkívüli sikertörténettel és elégedett fogyasztóval itthon és külföldön. Ám csodáról szó sincs, a képesség az Ön szervezetében van, ha megkapja ezt a méregtelenítést és e tápanyagokat egy ilyen természetesen tökéletes kombinációban!

Frissen nyírt fű illatával és a búzafűre jellemző kellemes édeskés izével könnyű megszokni, sokaknak egyenesen ízlik és lelkesednek érte. Fogyasztása elsősorban kúraszerűen ajánlott, negyed- vagy félévente 3-6 hétig, lehetőleg évszakváltáskor egy intenzívebb kúra keretében, reggel éhgyomorra, fél órával étkezés előtt. Természetesen súlyos betegsége esetén fogyasztható folyamatosan is, ám ekkor is javasolt 1-2 havonta 1-2 hét szünet beiktatása, de másik hasonló terméket ekkor is fogyaszthatunk (pl. árpafűlét).

Bár tagadhatatlan a búzafűlé fizikai hatása és „nyugati” életmódunkból fakadó szükségessége, nem állíthatjuk, hogy mindenki számára fontos és szükséges a búzafűlé – erre magunk kell ráéreznünk. Egyediek vagyunk, egyedien reagálunk minden dologra kívül és belül is, ráadásul a búzafűlé egyénre kifejtett hatása mindig a szervezet állapotától is függ, hiszen másként fog reagálni egy hosszú betegség után lábadozó, mint egy egészséges sportember szervezete.

A legjobb, ha saját magunk tudjuk nevelni és préselni, majd reggel éhgyomorra elfogyasztani a búzafű levünk – ez nem kérdés. Amennyiben erre nincs lehetőségünk, vásárolhatjuk a füvet és azt préselhetjük magunk, ám itt nagyon fontos a búzafű frissessége, ugyanis a földtől elválasztott fű hamar veszít értékes hatóanyagaiból. Ez esetben jobb választás a kíméletes gyorsfagyasztási eljárással készített búzafűlé, mely megőrzi értékes beltartalmát, és melyet reggel valóban 3 perc alatt fogyaszthatóvá tehetünk. Ezen tartósítással készült búzafűlé messze értékesebb beltartalmát tekintve a piacon elérhető porított (kapszula) és más búzafüvet tartalmazó kevert levekhez képest. A búzafűlénk kiválasztásánál még érdemes figyelni, hogy tönköly búzából készüljön, hogy élelmiszerminőségi bevizsgálásokkal és bio tanúsítással rendelkezzen, valamint hogy megbízható forrásból érkezzen és teljesen magyar készítésű legyen.

Tehát miért is érdemes búzafűlét fogyasztania? Ha egészséges a teste, azért, hogy az maradjon és sokáig szolgáljon, ha nem, azért, hogy visszanyerje egészségét. Óvja, gondozza, tisztítsa és segítse testét búzafűlével, vagy más természetes kiegészítővel!A búzafűlé országos és nemzetközi terjedése, az előállítók, az új és visszatérő fogyasztók nagymértékű növekedése bizonyítja, hogy e szupertáplálékok körébe sorolt termék hatásos, és fontos helye van az egészségtudatos fogyasztók mindennapi életében.www.biobuzafule.hu

www.harspinceszet.hu/biobuzafule

20/3334425   

Házhozszállítás

Bioboltok:

Budapest Vitaminspecialista,

Mohács Biocentrum,

Pécs Neera biobolt, Bóly 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!