Túlélte vagy túlette a karácsonyt? Ajánlatunk: édesgyökér, melynek eszenciája fokozza a nyelőcsövet, gyomorfalat védő nyák termelődését, hogy így óvja a gyomorsav maró hatásától. Sokan a magyar Aloe vera-ként említik. Az újévi fogadalmak között mindenképpen szerepeljen a tisztító vízterápia is, ami azon túl, hogy kiváló méregtelenítő módszer, csak a csapig kell elmennünk érte.




Az ünnepek levonulását követő napokban nincs áldásosabb egy lestrapált bélrendszernek a kiadós béltisztításnál. A testünk számára fontos 22 aminosav közül a táplálkozás és mozgás következtében 14 aminosavat szervezetünk elő képes állítani, nyolcat viszont, amit esszenciális, vagy nélkülözhetetlen aminosavnak nevezünk, kívülről rendszeresen kéne bevinni. A VITADIN különböző eredetű természetes forrásból származó teljes értékű polypeptideket (aminosavakat) tartalmaz. A készítmény elsősorban a fogyasztó bélrendszerében élő jótékony hatású bélbaktériumok szaporodását segíti, a rothasztó káros baktériumokat kiüríti a bélrendszerből. A jótékony baktériumok vitaminokat, ellenanyagokat, és a bélrendszert védő anyagokat (mucin réteget) termelnek. A vékonybél nyálkahártya hámrétege megtisztul és az itt termelődő enzimek működése aktivizálódik. A fogyasztás első napjaiban az eperendszer tisztulása miatt hígabb epés széklet jelenhet meg. Ne feledkezzünk meg a szervezet kellő mennyiségű folyadékszükségletének kielégítéséről (felnőttek esetében naponta legalább 1,5 l ásványvíz). A VITADIN természetes forrásból pótolja a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakat, és ásványi sókat, fokozza a vitalitást, regenerálja a szervezetet és megvéd a fertőzéstől.

 

Az édesgyökér,a magyar Aloe Vera


Az édesgyökér a kunsági tanyavilág élő sövény-növénye. Évszázadok óta elterjedten használta a népgyógyászat, a gyerekek fogzásától az időskori anyagcsere betegségekig. Az édesgyökér komplex hatása mellett a testsúlycsökkentő diéták kiegészítésére kiválóan alkalmas. Az édesgyökér jótékony hatása olyan sokoldalú, hogy akár élet elixírnek is tekinthető. A FITT-AMIN cseppek rendszeres fogyasztása és a mindennap beiktatott 20 perc aktív testmozgás élettani előnyei már másfél hónap után érezhetőek.
Az édesgyökérben található glicirrhizin fokozza a mellékvese hormon termelődését, ezáltal az anyagcsere folyamataira jelentős befolyást gyakorol. Az édesgyökér, a magyar Aloe vera. Az édesgyökér eszencia fokozza a nyelőcsövet, gyomorfalat védő nyák termelődését, hogy így óvja a gyomorsav maró hatásától. Ennek következtében nagy segítségére van a gyomorégésben, gyomorfekélyben és gyulladásos bélbetegségben szenvedőknek. Csak nyállal keverve kezd aktivizálódni, ezért emésztési problémák kezelésére a legmegbízhatóbb készítmény.

Méregtelenítsen piával: vízterápiával!


Ha felkészült életmódja megváltoztatására, elkezdheti az általunk már kipróbált módszert. Reggel, amint felkel az ágyból (anélkül, hogy akár fogat mosna), igyon meg 1,5 l vizet (5-6 pohár). Ezután mossa meg az arcát és üljön le! Nyugalmi állapotban figyeljen teste rezgéseire. Nagyon fontos megemlíteni, hogy 1 órával a másfél liter víz megívása előtt és után, semmilyen folyékony vagy szilárd táplálékot ne igyon-ne egyen! Legjobb, ha a fogyasztandó vizet, előző este felforraljuk. Lehetséges meginni egyszerre 1,5 l vizet? Eleinte nehéznek tűnhet meginni egyszerre 1,5 l vizet, de fokozatosan hozzá lehet szokni. Kezdetben igyon meg először négy pohár vizet, majd kb. két perc elteltével igya meg a többit! Lehet, hogy észreveszi: gyakrabban jár vizelni (2-3x egy óra alatt), de idővel ez természetes lesz. A vízterápia jótékony hatással van még a fejfájásra, vérszegénységre, reumás fájdalmakra, szélütés és érelmeszesedés okozta panaszokra, akut és idült gyulladásos betegségekre, vesekőre, gyomor- és bélproblémákra. Az egyszerű ivóvíz helyes fogyasztása tisztítja az emberi szervezetet. A vízívásos módszer bizonyítottan aktiválja a vékony és vastagbél nyálkahártyáját, valamint segíti a friss vér képzését (orvosi megnevezése: Haemotopaezis). Az emberi szervezetnek 90 fajta tápanyagra van szüksége naponta, melynek legnagyobb részét a napi 60-70 ásvány és nyomelem alkotja. Ezért ajánlatos a vízterápiát ásványi anyagok hozzáadásával kiegészíteni. Ajánlatunk az ATLANTISZ-A, egy 100%-ig növényi eredetű táplálék kiegészítő, mely 72 ásványt és nyomelemet tartalmaz, a szervezet számára a lehető legtermészetesebb kolloid formában és 98%-os felszívódási képességgel rendelkezik. Keverjük bele Az Atlantiszt a vízterápiánál használandó vízbe, így természetes ásványvizet készíthetünk magunknak.

1141 Budapest, Szugló u. 83.
Tel./Fax: 06-1/422-10-82
Mobil: 06-70/313-72-14
E-mail: biogroup@biogroup.hu
Internet: www.biogroup.hu