Az unikornis az bölcsesség szimbóluma! Nézd meg milyen üzenete van számodra!

Ne gondolkozz sokat, ösztönösen válaszd ki azt, amelyik a legjobban vonzza a tekintetedet, és nézd meg, milyen tanácsot tartogat számodra!

1. Lépj!
Itt az ideje, hogy megtedd azt, amit régóta tervezel. Nincs tovább mire várni, és ettől kedvezőbb helyzetben sohasem leszel már. Ne félj a következményektől, mert ha nem teszed meg, egész életedben bánni fogod.

2. Változtass!
Tudod, hogy így nem mehet tovább, és azt is tudod, mit kellene tenned ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok. Rajta hát, minden csak rajtad áll. Nem leszel egyedül, mert a hozzád közel állók mindenben támogatnak majd.

3. Várj!
Ne siess el semmit. Nem alkalmas az idő arra, hogy fenekestől felforgass magad, vagy mások életét. Hiába megterveztél mindent, várj, amíg nem leszel maradéktalanul biztos a dolgodban. Valaki a háttérből a bukásodra fogad, ne add meg az esélyt, hogy nyerjen.

4. Dönts!
Véget kell vetned a hezitálásnak, Vagy így vagy úgy de el kell magadat határoznod végre. Ha nem így teszel, hamarosan két szék közül a padlóra esel. Nem mérlegelj tovább, mert minden esélyed elveszíted arra, hogy beleszólásod legyen a dolgok menetébe.

5. Tarts ki!
Úgy érzed elfogyott az energiád, de hidd el, jó úton jársz. Ne add most fel! Bár úgy tűnik, néha az egész világ ellened van, az idő téged igazol majd. A lényeg, hogy ne engedd el magad, és ne hallgass azokra, akik szerint hibát-hibára halmozol!

6. Maradj!
Bár minden áron menekülni akarsz az adott helyzetből, és minden követ megmozgatsz annak érdekében, hogy ez megtörténjen, az tanácsoljuk, a saját érdekedben maradj. Hamarosan olyan dolgok történnek majd, amik alapjában változtatják meg az életedet, és később megbánnád, ha nem lennél jelen.

7. Keresd!
A dolgok nem pottyannak az öledbe, ha nem teszel meg mindent, sohasem fogod elérni. Itt az idő, hogy megkeresd, és hidd el meg is fogod találni azt, amit annyira hiányolsz. Az hogy eddig hiába vártad, az csak azért van, mert igazából még sohasem kerested.

8. Csináld!
Lépj végre a tettek mezejére. Tudod, mit kell tenned, csak mozdulj meg, és csináld. Nincsenek előtted nem várt akadályok, tisztán látod a célt, minden, ami utadba áll az csak a saját lustaságod és hezitálásod. Válts valóra álmaidat, mert senki sem teszi meg helyetted.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!