A nyári vakáció alatt sokan utazunk, hiszen ez a feltöltődés, és a pihenés egyik legkellemesebb módja. Az utazás során is visszük magunkkal tisztálkodó, ápoló kozmetikumainkat, amikor is még inkább érvényt nyer az, hogy kevesebb hulladékot termelni érdem. A Napvirág natúrkozmetikumokkal hulladékmentesen utazhatunk.

Utazási kisokos

Az utazás mindig öröm, már amikor úton vagyunk. No de előtte? Ami a pakolást illeti, a legtöbb családanya legszívesebben átlapozná a be- és kipakolásokkal eltöltött napokat. Azonban ezek is hozzátartoznak az utazáshoz. Ha tudjuk mi az, amit semmiféleképpen nem szabad otthon felejteni, az már fél siker. A Napvirág Manufaktúra segít az utazó neszesszerek listájának az összeállításában. Így nem maradhat otthon a dezodor, mely káros anyagok és felesleges irritáció nélkül garantálja az illatos ápoltság érzetét.

A Napvirág Manufaktúra természetes dezodorai kétféle illatban is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a karakteréhez leginkább illeszkedő illatot, a frissítő citromfüves-teafásat, vagy virágos, levendulás-bergamottosat. Az utazás során fontos a súly és a hely.

Éppen ezért annyira kelendőek a száraz szappan samponok, hiszen felesleges helyet nem foglalnak, nincsenek műanyag, kiborulható flakonok. A hajmosás pedig egyszerű és nagyszerű ezekkel a szappanokkal, melyeket egy igazi újdonságban a Napvirág Manufaktúra újrafelhasználható, vízhatlan textilből készült szappanos zsákocskájában vihetünk magunkkal. Kevés helyet foglal, és a műanyag szappantartókat is kiválthatjuk vele. Végül az utazás során nem hiányozhatnak a napkrémek, és a napozás utáni balzsamok sem.

 

Napozz okosan

A nyár, a meleg, a szárazság mind igénybe veszi a bőrünk. Mindenhol azt olvashatjuk, hogy a napsugárzás ellen védeni kell magunk. Megannyi napozási termék közül hogyan válasszuk ki magunknak és gyermekeink számára a megfelelőt? A Napvirág elkötelezett abban, hogy egészséges, kemikáliáktól mentes termékeket kínáljon a vásárlóinak, mégpedig újrahasználható csomagolásban, mely csökkenti az ökológiai lábnyomunkat.

A Napvirág napozókréme csupa organikus, növényi hozzávalót tartalmaz, így  ideális választás lehet az egész család számára a nyári hónapokra. Az erős napsugárzásnak kitett bőrfelületet is megóvja, hiszen magas minőségű extra szűz kókusz-, kakaó- és shea vajat tartalmaz, melyek amellett hogy védenek, és hidratálnak, lágyan ápolják, nyugtatják a bőrt. A szintetikum-mentes, hidegen sajtolt növényi olajakba cink-oxid kerül, a fizikai napvédelem megvalósítása céljából. A cinkoxid ugyanis visszatükrözi a káros sugarakat, így azok nem jutnak be a bőrbe.

 

Liliomolajjal az egészséges barnaságért

Ám nem csupán a napon eltöltött időben kell foglalkoznunk a bőrünkkel, hanem a napozás után is érdemes a tusolás után egy finom, ápoló balzsammal bekenni magunk, hogy regenerálódni tudjon fáradt bőrünk. A Napvirág Manufaktúra napozás utáni balzsamja azért különleges, mert gyengéd ápoló olajain túl, - mint amilyen az organikus shea és kókusz vaj – egy igazi különleges hatóanyagot és hozzávalót is tartalmaz, az organikus argán olajat, és a fehérliliom kivonatát. Ez utóbbi nem csupán fenséges illatú összetevő, de erős sebgyógyító, és nyugtató hatással bír. Az argán olajról pedig köztudott, hogy megszünteti a bőrpírt, így az enyhe leégések kezelésére is kiváló választást jelent.

A Napvirág napozás utáni balzsamjából egy kicsi mennyiség is elég, hiszen rendkívül magas zsírtartalmú krémről van szó, mely könnyedén beszívódik, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

 

Környezettudatosság  felsőfokon

A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől újrahasznosítható csomagolást alkalmaz, hiszen elkötelezett környezetvédő vállalkozásról van szó.

Termékeiket üveg tégelyekben kínálják, melyeket ők maguk, illetve a csomagolásmentes boltok is visszavesznek. Tisztítás és fertőtlenítés után az üvegtégelyekbe újra krémek, balzsamok kerülnek. Így sokkal kevesebb hulladékot termelünk. Ne feledjük, sok kicsi sokra megy.

Látogasson el környezetkímélő,
csomagolásmentes webáruházunkba!
www.napviragszappan.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!