Savas korszakba élünk, a melynek hatása az életünk szinte minden területén negatívan megmutatkozik. Ennek a káros túlsavasodásnak - melyre jobb tömörebb kifejezést nehéz találni - létrejöttét egyrészt a földmágnesesség csökkenő intenzitása, másrészt az emberi, ipari tevékenységek jellemzően savas jellege okozza.
Ismert tény, hogy a nap sugárzása jellemzően savasító hatású, az éjszaka napsugárzás-mentes állapota és a holdsugárzás lúgosító hatású.
A savas aktív hatás élénkít, felpörget, a déli mágneses pólus hatásainak megfelelően, de ez a szervezetünkben élő baktériumokra, ráksejtekre és egyéb káros mikroorganizmusokra is vonatkozik. A rothadó lebomló, méregtermelő hatások felgyorsulnak. Ez a magyarázata annak, hogy a déli mágneses pólus a ráksejtek elszaporodását is elősegíti. A természet egyensúlyi állapotban nyújtja energetikai maximumát, ezért akár túlsavasodunk, vagy lúgosodunk, jó közérzetünk, egészségünk látja kárát, mely betegségekben, idegrendszeri zavarokban, fájdalmakban, csontritkulásban, krónikus fáradság érzetben nyilvánulhat meg.
A kor jellemzője az elsavasodás, ezért lúgosítani kell szervezetünket, környezetünket. A szakemberek egyre több fórumon látnak el bennünket táplálkozási tanácsokkal, emellett a lúgosító termékek, lúgos jellegű víz népszerűsége is rohamosan növekszik.
Egy kellemes éjszakai séta, holdfényben frissítő, élénkítő hatású, mégis nyugtató idegrendszer javító is egyben. Az éjszakai sötét, a hold fénye sugárzása, az északi mágneses pólus hatását erősíti, lúgosító hatású.
A mágnes déli pólusa a nap savas erejét jelképezi, az északi pólusa a hold lúgosító energiáját. Piramis és a lappiramis nappal a déli pólusra jellemző savasító, pozitív ionok hatását csökkenti, az éjszakai, északi pólusra jellemző lúgosító, negatív ionok hatását felerősíti.
Mindkét esetben a lappiramis közeli testrészben, mágneses térerő növekedés mérhető.
Ha vizet cirkuláltatunk a lappiramis közelében, akkor a víz lúgossága növekszik. Mivel az emberi szervezet is egy cirkulációs rendszer, mely vizet tartalmaz, nyilván az egész szervezet lúgossága nő, mely közérzet javító, fájdalomcsillapító hatású.
Ez az egyetlen módszer mely, mely mindenfajta anyag, vegyszer, táplálék szervezetbe történő bevitele nélkül, a sugárzásával javítja a szervezet negatív ion háztartását, lúgosságát.
Hatása a síkjára merőlegesen történik, max. 1-1.5m távolságig. Áthatol a háztartásokban alkalmazott anyagokon, tehát ágymatracba vagy az alá helyezve is kifejti hatását. A fej vonala alá a sima oldalt, a láb zóna alá a mintás oldalt kell elhelyezni. Jó alvást, vérnyomás csökkentést, a sebek, törések gyorsabb gyógyulását eredményezi. Orvosi adatok szerint a felfekvések megelőzésére, csökkentésére alkalmas. Szigorúan tilos a piramis és mágnes hatását kombinálni, ez főleg a déli pólus alkalmazása esetén lehet veszélyes, az előzőekben már ismertetett okok miatt.
Őseink piramis energetikája lappiramis formában a jövő lehetősége, a jobb közérzet forrása. Ezt számos orvosi esettanulmány igazolja. Külön köszönettel tartozom Dr Deák Sándornak, aki a téma kutatásában volt évtizedes munkájával segítségemre.
További információk
a www.lappiramis.hu
oldalon találhatók.

Oláh Gábor
+36-30-9348985