A Napvirág Manufaktúra kis családi vállalkozásnál mindig új ötletek öltenek testet. Amire most a legbüszkébbek, azok a szilárd szépségápolási termékek: a szilárd tusfürdők, a szilárd samponok és a fürdőtejek. Mi ezekben a jó? Az alábbi írás erről szól.

A legtöbb tisztálkodó és szépségápoló szer általában folyékony állagú, így a tusfürdők, hidratálók és az arclemosók is. A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől szem előtt tartotta a praktikumot, a tiszta alapanyagokat és nem utolsó sorban a környezettudatosságot. Éppen ezért egy igen régóta dédelgetett álom válhatott most valóra. Nevezetesen egy új termékcsalád, azaz a szilárd tisztálkodó és szépségápolási család látott napvilágot.

A szilárd ez esetben azt jelenti, hogy a megszokottól eltérő módon a tusfürdő, a samponszappan, a fürdőtej vagy az arclemosó is szilárd halmazállapotú. Így könnyen lehet tárolni, még kényelmesebb utazásnál, hiszen biztosan nem ömlik vagy folyik ki, és ami talán még ennél is lényegesebb, hogy egy kitűnő alternatíva azok számára, akik tudatosan gondolkodnak a jövőt illetően.

A műanyag flakonok helyett újrahasznosítható üvegekben vagy lebomló papír csomagolásban kínálják ezeket a termékeket a környezettudatos vásárlók számára, akiknek fontos a bolygónk megóvása, az ökológiai lábnyomunk csökkentése.

Szilárd tusfürdő kétféle illattal

Képzeljünk el egy tenyérben könnyen elférő kis korongot, melynek frissítő narancsos, vagy gyógynövényes lehet az illata. Nem szappan, hanem szilárd tusfürdő. Gazdag puha habja gyengéden és hatékonyan ápolja és tisztítja a bőrt, nem csípi a szemet. A benne található ricinusolajnak köszönhetően pedig hidratál és regenerál. Üde érzetet biztosít, illata markáns és körbeölelő, a zuhanyzás, tusolás alkalmával energiával, életerővel tölti fel a szellemet, a testet és a lelket is. Használata után a kád vagy zuhanyfülke egyszerűen, és könnyen tisztítható.

Rózsás, szilárd arclemosó

A Napvirág Manufaktúra legújabb szilárd arclemosója minden bőrtípusra alkalmas. Gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztítja a bőrt, és távolítja el róla a napközben rárakódott szennyeződéseket. Ricinusolaj tartalmának hála nem szárítja a bőrt, nem csípi a szemet, finoman ápolja, hidratálja azt. Akár sminklemosásra is lehet használni. Rózsás illata elvarázsol, feledteti a napi gondokat, messzire űzi a stresszt.

 

Kecsketejes fürdőtej: egyszerűen nagyszerű

Miért ne érezhetnénk magunkat királynőnek, hiszen mi is fürödhetünk illatos habok között, kecsketejjel ápolva bőrünk, mint a híres egyiptomi királynő, Kleopátra. Ma pedig ez már nem csupán elérhető luxus, hanem egyszerű és környezettudatos választás is egyben. Hiszen az üvegtégelyben kínált narancs-fahéj vagy vanília-kókusz illatú kecsketejporból csak hozzá kell adni a forró fürdőhöz 1-2 evőkanálnyit, és nincs is más dolgunk, mint megmártózni benne. A Napvirág Manufaktúra kecsketejes fürdőtejeinek tiszta összetevői bársonyos tapintásúvá, puhává varázsolják, és intenzíven hidratálják a bőrt. A kecsketejpor nedvességmegkötő hatása miatt használatával a bőr rugalmassá, fiatalossá válik. A problémás, ekcémás bőr kezelésében is hatékony tud lenni, hiszen a kecsketej természetes összetevői között találunk számos vitamint (A, B, B2, B6, B12, C, D), proteint, ásványi-anyagot (kalcium, magnézium és kálium), mindemellett pedig kitűnő gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Válaszd a Napvirág Manufaktúra

környezettudatos, szilárd tisztálkodószereit,

tegyél Te is a bolygónkért!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!