Van, akiket erősít, míg másoknak jobb óvatosnak lenni ilyenkor!

Kos:
Határozott, céltudatos egyéniséged a legtöbbször ösztönzően hat a környezetedre, és lelkesedésed mindenkit motivál. Telehold környékén azonban nem árt óvatosnak lenned, hiszen a felhalmozódott energiák felturbózzák képességeidet, ami miatt könnyen tolakodóvá és agresszívvá válhatsz a környezeted szemében.  A jó hír viszont, hogy ezt a hatalmas energiát a kreativitásodban maximálisan kiélheted.

Bika:
Érzelmeid mindig is a legfontosabbak számodra, de a telihold különös hatással van rád. Ilyenkor rád tör a szorongás és a félelem, félted szeretteidet és rég lezárt dolgokon kezdesz el újra problémázni. Telehold idején rosszul alszol és nem ritkák a rémálmok sem. Napközben ilyenkor levert vagy és ok nélkül szomorú. Jó hír, hogy a fogyó hold mindent helyre hoz, és lelkileg maximálisan kiegyensúlyozottá válsz.

Ikrek:
Számodra mindig is fontos volt az anyagi biztonság megteremtése saját magad, és főleg a családod számára. Éppen ezért különös hatással van rád a telehold. Olyan dolgokat szeretnél birtokolni, amikre igazából nincs szükséged. Ha telehold idején intézed a nagybevásárlást, könnyen felboríthatod a precíz költségvetésedet, hiszen olyan dolgok is kerülnek bőven a kosárba, amikre máskor rá sem nézel. Ezt veheted egy kis figyelmeztetésnek is, hiszen, ha néha-néha megengednél magadnak egy kis jutalmat, akkor nem a tudatalattid nem tombolna telihold idején.

Rák:
Talán Rád hat legérdekesebben a telehold az összes csillagjegy közül. Kimondottan ambiciózus és céltudatos egyéniség vagy, aki nem fél konfrontálódni sem, ha az igazát akarja megvédeni. Viszont teliholdnál, mintha kicserélnének. Olyan szelíddé válsz, hogy szinte „fát lehetne vágni a hátadon”. Még a legbosszantóbb dolgokat is naiv belenyugvással kezeled, hamarabb bocsátasz meg azoknak, akik megbántanak, mint ahogy kellene. Igazából ez nem rossz dolog, csak lágy résen, nehogy kihasználjanak „gyenge” pillanatodban.

Oroszlán:
Kiválóak a megérzéseid, ezért egész életedben bátran támaszkodhatsz erre a fantasztikus képességedre. Kivéve telihold idején. Ilyenkor hajlamos vagy könnyen ítéletet mondani, a sutba vágva megérzéseidet, pont az ellenkezőét cselekedni. Elhamarkodott döntéseket hozhatsz, ezért ebben a pár napban tudatosan kerüld a pénzügyi döntéseket, és ne írj alá semmilyen szerződést, hacsak azt napokkal előtte át nem tanulmányoztad.

Szűz:
Mindig is kritikusan szemlélted a világot, hiszen számodra a józanész a legmeghatározóbb tényező. Sosem hittél a vakszerencsében és nem bízod a véletlenre a dolgokat. A telehold felerősít ezeket a tulajdonságokat benned, ezért ilyenkor hajlamos vagy mindenbe beleszólni, még ha jó szándékkal teszed is. Ezzel könnyen magadra haragíthatod a környezetedet, még ha teljesen jogos is az észrevételed. Viszont ezekben a napokban érdemes pénzügyekkel foglalkoznod, hiszen éles eszeddel rögtön megtalálod a lehető legjobb befektetéseket.

Mérleg:
Kerülöd a végleteket. Számodra az arany középút a meghatározó. Éppen ezért nem szereted a hangos bulikat, az alkoholt, a harsány embereket. Sokkal értékesebb számodra a családoddal eltöltött este, mint bármilyen más szórakozás. A telihold azonban teljesen összezavar. Ilyenkor úgy érzed, valami kimaradt az életedből. Kedved támad moziba vagy táncolni menni, esetleg egy hétvégi utazáshoz minden előzetes terv nélkül. Tanácsunk, ne fogd ilyenkor vissza magad, Neked is szükséged van néha a lazításra, mert igazán megérdemled. Telihold idején csináld azt, ami jól esik, és hidd el, nem fogod megbánni!

Skorpió:
Az érzelmek embere vagy, döntéseidet is az alapján hozod meg, hogy a belső megérzéseid mit súgnak. Egy átlagos hétköznapon ez talán nem jelent problémát, de a telihold előhozhatja éned búskomor, levert oldalát, ami miatt nem biztos, hogy képes leszel racionális ítéletet hozni. Ha teheted, a fontos döntéseket halaszd el ezekben a napokban, ha viszont nem megoldható a dolog, koncentrálj erősen arra, hogy mivel nyernél legtöbbet a dologból – ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásolják az elhatározásaidat.

Nyilas:
Mindig is fontos volt számodra a szabadság, mind fizikálisan, mind szellemileg. Nem tűröd jól a bezártságot és a korlátokat. A telihold azonban elbizonytalanít, és elveszted a céltudatos énedet pár napra. Ilyenkor úgy érzed, a túlzott szabadságvágyad magányossá és elszigetelté tesz, és hajlamos vagy olyan kompromisszumokat kötni, amiket később megbánhatsz. Ilyenkor sokkal jobb, ha a csak magadra koncentrálsz. Lepd meg magad valamivel, amire régóta vágysz, vagy olvass egy jó könyvet, nézz egy filmet, ami feltölti újra lemerült „elemeidet”.

Bak:
Megbízható, precíz és céltudatos ember vagy, viszont az érzelmeidet szereted inkább magadban tartani. De nem telihold idején. Ilyenkor előtörnek belőled az addig gondosan elrejtett érzelmek, és sajnos a felgyülemlett sérelmek is. Havonta ez a pár nap arra szolgál, hogy kiboríts a lelki „szemetesládádat” és tiszta lappal kezdjél újra. Tehát ne szégyelld, hogy ilyenkor érzelmesebb vagy, mint máskor, egyedül arra figyelj, hogy ok nélkül ne bánts meg senkit.

Vízöntő:
Tudásvágyad szinte kimeríthetetlen, téged minden érdekel és mindenre szeretnéd tudni a választ. Állandóan elemzel, éppen zseniális szervező vagy. Képes vagy a dolgok mélyére látni. A telihold még jobban felerősíti ezt a tulajdonságodat, ezért ilyenkor olyan feladatokat is játszva megoldhatsz, ami máskor hatalmas problémát okozna. Használd ki tudatosan a telihold hatását, hiszen ilyenkor a csúcson vagy mentálisan. A nehezebb döntéseket és a keményebb feladatokat időzítsd ezekre a napokra!

Halak:
Alapjában véve optimista és pozitív ember vagy, hajlamos vagy arra, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézd a világod, és mindenkiben csak a jót látod. De telihold idején valami megváltozik benned. Túlérzékennyé válsz és elégedetlen leszel. Úgy érzed többre vagy hivatott és mindenben csak a nehézséget látod. Szerencsére ez csak egy átmeneti időszak, de nagyon óvatosnak kell lenned, mert mások könnyen kihasználhatják a gyengeségedet ilyenkor. Légy résen telihold idején és ne hagyd, hogy érzelmeid irányítsanak ilyenkor.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!