Mit csináljon, ha pattanásos a bőre, netán zsíros, korpás a haja? Melyek a leggyakoribb bőrproblémák? Többek között a hámló, pikkelyes, száraz durva, pattanásos bőr, de akadhatnak nehezen gyógyuló sebek, sérülések, rovarcsípések, allergiás kiütések is.
A NEOPLANT arcszesz és a krém a bőr ápolására, regenerálására szolgál. Alkalmazását követően a bőr ápolt, puha tapintású lesz, egészséges állapota gyorsan visszaáll, illetve megőrződik. A NEOPLANT hajszesz a fejbőr, míg a sampon a haj ápolására, regenerálására szolgál. Hatásukra csökken a fejbőr hámlása, a korpásodás és a hajhullás.
Minden fent leírt bőr probléma esetén fontos mind a külső, mind a belső előidéző okok megszüntetése, és a tünetek kezelése. Külsőleg fontos a bőr regenerációs és védelmi képességének fokozása, és a bőr megfelelő nedvesség tartalmának visszaállítása. A piacon jelenleg kapható egyik legjobb természetes alapú készítmények a NEOPLANT termékcsalád kozmetikumai, amelyek alkalmazásával rövid idő alatt megszüntethetők a fenti bőr problémák.
A NEOPLANT termékek magas karotin, C-vitamin, klorofil és egyéb növényi hatóanyagtartalma miatt jótékony, frissítő hatással vannak a normális egészséges bőrre is. Népgyógyászati tapasztalatok és a szakirodalmi adatok állítják, hogy a NEOPLANT termékhez felhasznált növényi kivonat természetes antibiotikus, vérzéscsillapító és sebgyógyulást elősegítő hatással rendelkezik.
Eredményesen használható a fokozott bőrsejt képződés esetén, mely miatt gyertyacseppszerű pikkelyképződés jelenhet meg a hámló, sebesedő bőrön illetve fejbőrön. A fokozott hámképződés száraz, pikkelyesen hámló bőr (pikkelysömör, psoriasis) kialakulásához vezet. Ezen problémák mind a bőrön, mind a fejbőrön felléphetnek. Ilyen esetekben a bőr állapota megváltozik, kiszárad, a regenerációs folyamatok lelassulnak és a felhám sejtek fokozott elszarusodása miatt pikkelyesen leváló bőr plakkok keletkezhetnek. A leváló plakk környékén a bőr sérülékennyé válik, vérzések léphetnek, fel a bőr kisebesedhet. A sérült bőrfelületen a kórokozók könnyen megtelepszenek, fertőzés alakulhat ki. Ezen bőrproblémák nemcsak esztétikailag kellemetlenek, a kirepedezettséggel párosulva viszkető érzés keletkezik, kellemetlen tünetek, gyulladások, bakteriális és gombás fertőzések léphetnek fel.
NEOPLANT gyógynövényes natúr kozmetikum a fenti bőrproblémák, valamint hámsérüléssel járó bőresztétikai zavarok esetén látványos javulást eredményez. Használata során a bőr kisimul, visszanyeri rugalmasságát, nedvességtartalmát. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a pattanások, gyulladások, viszketések enyhülnek, a pikkelyképződés és hámlás mind a bőrön, mind a fejbőrön csökken, a bőr regenerációs folyamata felgyorsul, a korpásodás és a hajhullás csökken. A legjobb pedig az, hogy nem csak lányok, hanem a srácok is nyugodtan használhatják!

A NEOPLANT termékeket keresse a BÉRES Patikákban, a Herbaház és a Medi-line bolthálózatában.
Elérhetőség: www.neoplant.org,
[email protected]
tel: 36-20/442-3059,
tel/fax: 06-1/786-7854

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!