mosódiófa termésMára már sokan ismerik és kedvelik a mosódiót tartalmazó mosó- és tisztítószereket. Az azonban kevesek előtt ismert, hogy a könnyebb, praktikusabb felhasználás érdekében a mosódió elérhető már folyékony és por formában is.A mosódióról dióhéjban:

A mosódió természetes, bőr- és környezetbarát növényi mosószer. A szappanfa-félék családjába tartozó Sapindus mukorossi termése, melynek természetes élőhelye Délkelet-Ázsia, ahol évszázadok óta termesztik és használják mosáshoz. A dióhéjban lévő anyag, a szaponin, kitűnő mosóerővel rendelkező természetes szappan, ami víz hatására enyhén habzik és kioldódik a mosódió héjából. Ezt a mag nélküli dióhéjat használjuk mosószerként.A mosódió:

• Környezetbarát

• Bőrbarát

• Kelme-barát

• Pénztárca-barát - gazdaságos

• SokoldalúFelhasználása sokrétű, a mosáson kívül - különböző módon elkészítve – egyéb célokra is felhasználhatjuk a háztartásban: mosogatáshoz, mosdáshoz, hajmosáshoz, autómosáshoz, felmosáshoz, sőt házi kedvenceink (kutya, macska) fürdetéséhez.

A mosódió használata:

Tegye a megfelelő mennyiségű mosódiót a textiltasakba, majd helyezze ezt a szennyes közé a mosógép dobjába. Egy tasaknyi mosódió többször is felhasználható, amíg megdörzsölve tisztának vagy szappanosnak érzi azokat.Mosódió-kivonat alapú mosó- és tisztítószerek:

1,5l foly mosodioA mosódió termés héjának folyékony kivonatát tartalmazza a Dr.M Folyékony mosódió gél. Kiváló színes és kényes textíliák mosásához. Makacs szennyeződések esetén is alkalmazható. Bármely hőmérsékleten történő mosáshoz használható.  Megóvja a színeket a kifakulástól. Elérhető illatmentes formában és levendula illóolajos változatban is!A mosódió termés finomra őrölt héjának porát, valamint oxigénes fehérítőt tartalmaz a Dr.M Mosódió por. Kiválóan folttisztító és fehérítő hatással rendelkezik, alkalmas fehér ruhák és pelenkák mosásához. Illatmentes. Hatékony összetevőinek köszönhetően megbirkózik a makacs foltokkal is.A mosáson túl a mosódió folyékony kivonata kiválóan alkalmazható kézi mosogatáshoz is. A Dr. M Folyékony mosódió kézi mosogatószer hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket, cseppmentes száradást biztosít, ugyanakkor a növényi eredetű glicerintartalom révén kíméletes a kézhez.Kiegészítő termékek:

Mosódióval történő mosáshoz ajánljuk textilöblítő helyett a Dr.M Mosóparfümöket.

Hosszantartó, kellemes illatot kölcsönöz a textíliáknak. Gazdaságos, mivel mosásonként 10-20 csepp alkalmazása elegendő.A mosódió tisztít, ám nem fehérít, így fehér ruhák mosásához szükséges mosószóda vagy oxigénes fehérítő használata. A Dr. M Speciális Mosószóda (nátrium-bikarbonáttal) és a Dr. M Mosószóda (nátrium-karbonáttal) széleskörűen felhasználható tisztító- és vízlágyító szer, mely mosáshoz, áztatáshoz, mosogatáshoz, szagtalanításhoz és általános tisztításhoz alkalmazható.

A mosószóda zsíroldó, vízlágyító, tisztító hatású. Mosószerhez adva javítja a mosás hatásfokát, miközben a felhasznált mosószer mennyisége akár felére csökkenthető. A Dr. M Oxigénes fehérítő használatával megelőzhető a fehér ruhák beszürkülése, valamint hatékonyan tünteti el a makacs foltokat.A Dr. M termékek forgalmazója:Volmix Kft.

1146 Budapest, Thököly út 76.

www.volmix.hu

volmix@volmix.hu

Tel.: 061 383 4892 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!