Ez egy optikai illúzió, mindössze annyit kell tenned, hogy nézd meg a képet, majd olvasd el a jellemzésünket.

Ha bennszülött falut láttál:
Ez a kép szorosan kapcsolódik a szabadsághoz. Valamilyen szorongató helyzetből szeretnél kitörni, ami lehet anyagi probléma, de akár párkapcsolati is.
A helyzet nagyon bonyolult, hiszen Te most egy hajó vagy, ami a nyílt vízre vágyik, de ha nem kötődsz a parthoz, könnyen elveszítheted az irányítást. A környezeted nem érti szabadságvágyadat, ezért mellettük is magányosnak érzed magad. Nincs igazán senki, akivel megbeszélhetnéd a gondjaidat, ezért magadban őrlődsz.
De még ebben a nehéz helyzetben is páratlanul értékes és tehetséges ember vagy, ezért ne hagyd magad céltalanul sodródni. Tanácsunk, hogy engedd elmúlni azt, ami már régen nem számít és csak horgonyként tart vissza, találd meg az életben azt, ami újra szabaddá tesz.


Ha egy elefántot láttál:
Az elefánt nem csak testi, de a lelki erő szimbóluma is. Neked most nagyon nagy szükséged lenne az utóbbira, mert összecsaptak a fejed felett a hullámok. Úgy érzed támogatás és segítség kellene, mert egyedül ebben a bizonytalan időszakban nem tudsz megbirkózni a problémákkal.
Kedves, becsületes, alázatos, őszinte és nagylelkű ember vagy. Sajnos nehéz időszakon mész keresztül. Hallgass a belső hangodra rázd le az összes port és a sötét gondolatokat magadról, ha kell, kiabálj és add ki a dühödet, hogy utána tudj mosolyogni és megbocsátani.
És minden alkalommal, amikor úgy érzed, nem megy, túlságosan félsz, emlékezz az elefántra, ami benned is ott rejtőzik.