Lakásunk és környezetünk kitakarítása természetes tavasszal, de a saját otthonunkról, a szervezetünkről hajlamosak vagyunk megfeledkezni! A BioGroup egy olyan 45 napos komplex nagytakarítást ajánl mindenkinek, melynek során nemcsak a bélrendszer, hanem az érrendszer és a máj is karbantartásra kerül.

reggel: vitadin® entero
– lerombol és felépít!
Ahhoz, hogy 30 mg riboflavinhoz jusson, naponta körülbelül 14 liter tejet kellene innia, ez a mennyiség azonban könnyebben fedezhető funkcionális élelmiszerrel, mely probiotikumként is funkcionál. Testünk számára fontos 22 aminosav közül a táplálkozás és mozgás következtében 14 aminosavat szervezetünk képes előállítani, nyolcat viszont, amit esszenciális, vagy nélkülözhetetlen aminosavnak nevezünk, kívülről rendszeresen kell a szervezetünkbe juttatni. A VITADIN® különböző eredetű természetes forrásból származó teljes értékű polypeptideket (aminosavakat) tartalmaz. A készítmény elsősorban a fogyasztó bélrendszerében élő jótékony hatású bél-baktériumok szaporodását segíti, a rothasztó káros baktériumokat kiüríti a bélrend-szerből. A jótékony baktériumok vitaminokat, ellenanyagokat, és a bélrendszert védő anyagokat (mucin réteget) termelnek. A vékonybél nyálkahártya hámrétege megtisztul és az itt termelődő enzimek működése, aktivizálódik.
Ébredéskor éhgyomorra 1dl meleg vízben 1 csapott teáskanálnyi!

napközben: kvargezit
– az érfelügyelő
Az érfalainkat borító anyagok életünk során folyamatosan megújulnak. A gond akkor kezdődik, ha ez a megújulási folyamat megszakad. 36 éves életkortól sajnos ez a folyamat rendszerint beindul. Ekkor lassan megkezdődik a negyvenezer kilométer(!) hosszú érhálózat eltömődése. Rosszabb esetben a vérérszűkülés rohamosan jelentkezik, nyomában beindítva egymáshoz láncolt egészségügyi problémák sorozatát. A baj akkor kezdődik, amikor a koleszterintartalmú folyékonykristályokat a véráramban található „begyűjtő” anyagok már nem tudják leválasztani az érfalról, hanem újabb koleszterint rögzítenek magukra, csökkentve fokozatosan így a vérér átmérőjét. A vérér fala így lassan elveszíti megújuló képességét. A vérerek falai ezáltal megvastagodnak, elveszítik rugalmasságukat, törékennyé válnak, más szóhasználattal „elmeszesednek”.
Kezdése a kúra 11. napján javasolt, nagyon fontos, hogy 2 étkezés között úgy vegyük be, hogy 2 órával előtte és utána étkezhetünk csak, általában ez a délelőtt 10:00 óra!

este: hepazit novus
– a májfunkcionárius
Az olíva olajban lévő alfa zsírsav, és az E-vitamin, antioxidánsok a szervezet védelmét és méregtelenítését szolgálják, a szabadgyökök közömbösítése révén. A máriatövis termés, védi a májat, elősegíti az új májsejtek fejlődését, javítja a májfunkciót, melyet a csalánmaghoz hasonlóan célszerűbb úgynevezett lipotrop keverék (zsírban oldódó) formában alkalmazni. Ez a keverék felgyorsítja, és elősegíti a méreganyagok távozását a májból, véd számos májkárosító hatás ellen. Erősíti a sejtmembránt, hogy a méreganyagok ne tudjanak a sejt belsejébe jutni. A termék formulája olajos kolloid szuszpenzió, mely a májba szállítja a tápanyagokat, ahol közvetlen védelmet nyújtanak. Egészséges ételeink és életmódunk a legfőbb őre egészségünk megőrzésének.
Közvetlenül lefekvés előtt 2 kapszula!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!