Egy életen át tanuljuk, hogy milyenek is vagyunk valójában, az ember még önmagát sem ismeri teljesen. Nonverbális cselekedeteink, gesztusaink azonban nagyon sok mindent elárulnak rólunk.

Gondoltad volna, hogy abból, hogy hogyan teszed karba a kezed, személyiségi jegyeket lehet kiolvasni belőle? Az alábbiakban egy érdekes tesztet mutatunk!

Tedd karba a kezed, majd figyeld meg, hogy melyikkel azonos az alábbi ábrákról, és olvasd el a rád vonatkozó jellemzőket!

 

1. Jobb kéz felül

Ha a jobb kezeddel keresztezed a bal, akkor ez azt jelzi, hogy egy kreatív személyiség vagy, de leginkább a saját álmaid világában vagy elveszve. Mély érzelmeid vannak, alapjában véve optimista vagy, mindenben meglátod a jót. Gyakran ösztönző hatással vagy az emberekre, hiszen melletted aztán nehéz negatívnak, reményvesztettnek lenni. Arra buzdítasz másokat, hogy mindig hozzák ki önmagukból a legjobbat. Hiszel a romantikában, hűséges vagy, nagyon fontosak számodra a mély érzelmek kifejezése.

2. Mind a két kézfej felül

Ha úgy teszed keresztbe a karod, hogy közben mind a két kézfejed támaszkodik felül a karodon, akkor azt jelenti, hogy barátságos, nyitott személyiség vagy. A barátaid és szeretteid mindig számíthatnak rád, általában pezseg körülötted az élet, de tisztában vagy vele, hogy mikor van szükséged egy kis énidőre, lassításra.

Soha nem ítélkezel senki felett, neked aztán mindig el lehet mondani a legféltettebb titkokat is. A családot mindennél fontosabbnak tartod, a futó kapcsolatok nem érdekelnek. Ha partnered megbánt, soha nem tudsz neki tiszta szívedből megbocsátani, mindennél fontosabbnak tartod az őszinteséget.

3. Bal kéz felül

Olyan személy vagy, aki leginkább a logikában bízik a világon. Intelligens gondolkodású, gyakorlatias ember vagy, nem nagyon hatnak rád a mély érzelmek. Döntéseidet százszor átgondolod, és mindig a racioNalitás győz a szív, az érzések felett. Csak olyan dolgokba kezdesz bele, amelyek tényleges eredményt hoznak.

Megbízható személynek tartanak, de néha te is beleesel a saját magad állított csapdába, és nehezen tudsz kikeveredni. A párkapcsolatban szereted a rutinos biztonságot, nem szívesen változtatsz, éppen ezért hűséges társ vagy egy életen át. Fontos, hogy olyan ember legyen melletted, aki tiszteletben tartja az intelligenciát, és a logikus gondolkodást.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!