A VÍZ, melyet nap mint nap iszunk, valójában halott. De FELÉLESZTHETŐ!

 

A VÍZ eredetileg ÉL, amikor a természetes földalatti erekben halad. De mire eljut hozzánk, elveszíti ÉLETEREJÉT és halott vízzé válik. Ez érvényes a palackozott és szűrt vizekre is. Ahhoz, hogy a víz valóban jó minőségű legyen és együttműködjön a szervezettel, újra FEL KELL ÉLESZTENI. Már rendelkezésre áll  a technológia, mellyel ez egy szempillantás alatt egyszerűen megoldható.


A Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizáló technológiája képes a vizet úgy FELÉLESZTENI, hogy visszakapja eredetileg természetes ÖNTISZTÍTÓ képességeit, természetes oxigénszintjét, és PH kiegyensúlyozó képességét. Mindez mellett, az ÉLŐ VÍZ képes negatív frekvenciák ártalmatlanítására is. A káros anyagokat az ÉLŐ VÍZ úgy tudja ártalmatlanítani, hogy megfordítja azok polaritását. Ez által kimosódnak, és a sok káros frekvencia szintén kilökődik. Ez rendkívül fontos, mivel a víz felélesztetlenül sok káros frekvenciát szív magába, ugyanis a halott víz minden frekvenciát letárol amivel csak találkozik. Az ÉLŐ VÍZ csak jótékony frekvenciákat raktároz, és általa csak ezen jótékony frekvenciák kerülnek a szervezetünkbe.
Szűrés által, mely a víz számára rendkívül durva természetellenes eljárás, a víz nem éleszthető fel, inkább tovább roncsolódik. Mindenképpen vízfelélesztő eszközre van szükség ahhoz, hogy egészséges vizet fogyaszthassunk. Amikor egyes esetekben szűrés is szükséges lehet, feltétlenül célszerű a vizet feléleszteni, mert a szűrt halott víz még az ásványokat is képes tudatlanul a szervezetből magával vinni. Egy Élő Víz nem tesz ilyet, mivel képes tudatosan működni. Ezért kimondhatjuk, hogy a víz felélesztése távol meghaladja a szűrők által nyújtott vízminőséget a víz energetikája, struktúrája, és jótékony hatásai tekintetében, és ez a legfontosabb szempont! Az élő szervezetek számára természetesen hasznosuló, pozitív energiájú rendezett kristályszerkezetű víz jön létre általa.
Az Eredeti Víz-Revitalizáló a természet ősi módszerét felhasználva állít elő Élő Vizet egy szempillantás alatt további költségek nélkül! Használatával hozzájárulhatunk környezetünk megóvásához! CSAPRA, ZUHANYRA és komplett fő VÍZVEZETÉKRE, illetve VÍZSZŰRŐKRE szerelhető változatban is létezik. Az így létrejövő víz évekig képes megőrizni energiáját, és segít beindítani a vele kapcsolatba kerülő vizek saját öntisztító képességeit. A vele leöblített zöldségek, gyümölcsök sokkal tartósabbak, szebbek, ropogósabbak maradnak. Az elkészült ételek tovább eltarthatók és ízletesebbek. A növények szebben nőnek. Fürdéskor kellemes a bőrnek, allergikus reakciók szűnnek meg. A víz íze kellemessé válik, tápláló és energetizáló a szervezetnek, és segít beállítani a megfelelő PH szintet is.
A Revitalizáló Spiráltölcsér az Eredeti Víz-Revitalizáló egyszerűbb alternatívája, mely BÁRMILYEN FOLYADÉK revitalizálására alkalmas. A víz kellemes állagúvá, finommá válik, az alkoholos italok lágyabbak, selymesebbek lesznek és a bennük lévő negatív energiák is ártalmatlanokká válnak. Nagy sikeréből kiindulva, már létezik CSAPRA és ZUHANYRA csatlakoztatható változatban is!

*A leírt képességek a Skandináv Élő Víz-Rendszerek és a Revitalizáló Spiráltölcsér által előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal.

A szaporodó antennák és vezeték nélküli eszközök által, negatív sugárzás éri a lakosságot. Az ún. ENERGIA ÁTALAKÍTÓK védelemmel szolgálnak a negatív energiák (földsugárzások, vízerek, mikrohullám, vezeték nélküli eszközök, transzformátorok, műszaki eszközök, valamint negatív pszichés és éterikus energiák...) ellen. Az Élő Víz kitűnő kiegészítője lehet!

 

 

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30/964 7333 (H-P: 10-18)
- INGYENES TANÁCSADÁS! Visszahívjuk!

A mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig), és mindkét Élő Víz is megkóstolható!