Sokan hisznek a reinkarnációban, abban, hogy nem először és talán nem utoljára járunk ezen a Földön. Az újjászületés gondolata lehetőséget ad nekünk arra, hogy a múltban elkövetett hibáinkat orvosoljuk, és tanuljunk belőle ebben az életünkben. Az alábbi játékos tesztünkből nemcsak azt tudhatjuk meg, milyen emberek voltunk, és mi a jelen kori küldetésünk, de bele is pillanthatunk a jövőbe, és megismerhetjük azt az embert, akivé következő életünk során vallhatunk.

Korábban:

Életed irányításában a józan ész játszotta a főszerepet. Hibád volt viszont, hogy olykor beleestél a túlzott kritizálás csapdájába, amivel több embert megbántottál, és jelentős számú ellenséget szereztél. Stabil kapcsolatban éltél, és ha nehezen is, de ellenálltál a csábításoknak. Ha mégsem, akkor azok nem kerültek nyilvánosságra, mert remekül meg tudtad őrizni a titkokat. Nemcsak a sajátodat, hanem másokét is.

Mostani életedben:
Ma már előbb gondolkozol, mielőtt bárkinek bármit mondanál, de ha megszólalsz, akkor arra oda kell figyelni. Keményen kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre abban az esetben, ha ezért megfizetnek. Pénzügyekben igyekszel megfontolt döntéseket hozni, semmilyen felesleges kockázatot nem vállalsz, és inkább a tartalékolásra törekszel. A párkapcsolatodban és a barátságaidban is sajnos a te válladra nehezednek a terhek.
Következő életedben:

Következő életedben:
Szinte belelátsz majd mások lelkébe, különleges képességekkel rendelkezel majd, amivel a legféltettebb titkokat is ki tudod szedni másokból. Ezért előfordulhat, hogy egy lépéssel a többiek előtt fogsz járni, és te leszel az, aki másokat irányít, és aki a pénzügyekben döntést hoz. Szerelmi életedre a nagy-nagy változatosság lesz a leginkább jellemző.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!