Sokan hisznek a reinkarnációban, abban, hogy nem először és talán nem utoljára járunk ezen a Földön. Az újjászületés gondolata lehetőséget ad nekünk arra, hogy a múltban elkövetett hibáinkat orvosoljuk, és tanuljunk belőle ebben az életünkben. Az alábbi játékos tesztünkből nemcsak azt tudhatjuk meg, milyen emberek voltunk, és mi a jelen kori küldetésünk, de bele is pillanthatunk a jövőbe, és megismerhetjük azt az embert, akivé következő életünk során vallhatunk.

Korábban:

Mindig mást akartál, mint a többiek, ezért nehezebben tudtál kapcsolatokat kötni. Szeretted „osztani az észt”, másoknak megmondani, hogy mit tegyenek, miközben a saját életedben nem tudtál rendet teremteni. Nem állt távol tőled a nemtörődömség, szívesen játszottál mások érzelmeivel, mert a változatosság szórakoztatott. Így aztán magadra maradtál…

 

Mostani életedben:

Még kísért a múlt: sokszor érzed úgy, hogy neked kell mások számára irányt mutatni. Viszont ezt nem öncélúan teszed, csak a tapasztalataidat akarod megosztani, és közben szívesen hallgatod meg mások véleményét is. A családtagokkal, barátokkal szoros a kapcsolatod, és bármit megtennél értük, ugyanakkor tisztában vagy vele, hogy nekik nagyobb szükségük van rád, mint fordítva.

 

Következő életedben:

Óriási dolgokra leszel hivatott. Nagyobb hatalom fog összpontosulni majd a kezedben, amelyet nem önző célokra használsz, hanem arra, hogy segítséget nyújts az elesetteknek. Egészen különleges optimizmus lengi át az egyéniségedet, mindent a pozitív oldalról közelítesz majd meg. Támasza leszel mindenkinek, akinek szüksége van rád.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!