Sokan hisznek a reinkarnációban, abban, hogy nem először és talán nem utoljára járunk ezen a Földön. Az újjászületés gondolata lehetőséget ad nekünk arra, hogy a múltban elkövetett hibáinkat orvosoljuk, és tanuljunk belőle ebben az életünkben. Az alábbi játékos tesztünkből nemcsak azt tudhatjuk meg, milyen emberek voltunk, és mi a jelen kori küldetésünk, de bele is pillanthatunk a jövőbe, és megismerhetjük azt az embert, akivé következő életünk során vallhatunk.

Korábban:

Hajlamos voltál mindent eltúlozni, és nem állt távol Tőled a hazudozás sem. Minderre azért volt szükséged, hogy a figyelem középpontjába kerülj, fontosnak tartsanak. Leginkább önmagadra figyeltél, mások problémája, azok meghallgatása annyira nem volt fontos. Mivel olyan partnerre volt szükséged, aki mindenben felsőbbrendűnek tartott téged, ezért kapcsolataid gyakran kudarcba fulladtak.

 

Mostani életedben:

Nagyon vonzó ember vagy, elég csak megszólalnod, és mindenki rád figyel. Tisztában vagy ezzel, de a lehető legritkábban veted be csáberődet, ha el akarsz érni valamit. Viszont kiválóan ismered az embereket, feltérképezed ellenfeleid gyengéit, és fel tudod ellenük használni tudja használni. Még mindig fontos számodra, hogy a középpontban állj, viszont ezt nem önimádatra, hanem mások segítésére, jó szándékú irányításra használod.

 

A következő életben:

Rendkívül jó megismerő és felismerő képességekkel rendelkezel majd, a látóköröd széles lesz. Emlékezőtehetséged és ítélőképességed elsőrangú lesz. Csak a tökéletes társsal elégedsz majd meg, őt keresed egész életedben, és minden valószínűség szerint rá is találsz majd.

Bővelkedni fogsz majd az anyagi javakban, és nem kell aggódnod a holnap miatt.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!