Sokan hisznek a reinkarnációban, abban, hogy nem először és talán nem utoljára járunk ezen a Földön. Az újjászületés gondolata lehetőséget ad nekünk arra, hogy a múltban elkövetett hibáinkat orvosoljuk, és tanuljunk belőle ebben az életünkben. Az alábbi játékos tesztünkből nemcsak azt tudhatjuk meg, milyen emberek voltunk, és mi a jelen kori küldetésünk, de bele is pillanthatunk a jövőbe, és megismerhetjük azt az embert, akivé következő életünk során vallhatunk.

Korábban:

Kemény ember voltál, akinek első volt a munkája, a feladata, a célja, vinni akartad valamire. Minden valószínűség szerint vitted is, magasabb rangot, pozíciót értél el, és az utódaidtól is ezt követelted. Mindeközben éppen azokkal az emberekkel foglalkoztál keveset, akik szerettek, és azokkal többet, akik a pályáján segítségedre lehettek. Ezért kissé ridegnek tartottak.

 

Mostani életedben: 

Minden gondolatod a családodé, azért élsz, hogy boldogok legyenek. A céltudatosság és a becsvágy most is megvan benned, ugyanúgy fontos a hivatás, mint a múltban. A pénzszerzésben azonban sokkal találékonyabb vagy, mint korábban. Annyira, hogy akár a szemétdombból is pénzt tud kikaparni. Már könnyebben kihozható vagy a sodrodból mint korábban, és hosszabb időre van szükséged, hogy megnyugodj.

 

Következő életedben:

Melegszívű, főként a családjának élő ember leszel. A rokoni kapcsolatokat, a rájuk figyelést tartod a legfontosabbnak, áldozatot is vállalsz majd értük. Nem vágysz már hatalomra, dicsőségre, arra, hogy csodáljanak, vagy netán féljék, hanem inkább arra, hogy viszontszeressenek. Nem esik nehezedre majd mások szolgálatára lenni és tenni.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!