Sokan hisznek a reinkarnációban, abban, hogy nem először és talán nem utoljára járunk ezen a Földön. Az újjászületés gondolata lehetőséget ad nekünk arra, hogy a múltban elkövetett hibáinkat orvosoljuk, és tanuljunk belőle ebben az életünkben. Az alábbi játékos tesztünkből nemcsak azt tudhatjuk meg, milyen emberek voltunk, és mi a jelen kori küldetésünk, de bele is pillanthatunk a jövőbe, és megismerhetjük azt az embert, akivé következő életünk során vallhatunk.

Korábban:

Szépre és szeretetre éhes, remegő lelkű ember voltál, aki mindenkin segített, és aki az igazságtalanság ellen felemelte a szavát. Ezért előfordult, hogy be is törték a fejed. Tele voltál álmokkal, imádtad a színházat, a művészeteket. Mivel különleges szín- és formaérzéked volt, előfordulhatott, hogy valamelyik művészeti ágban jeleskedtél. A szerelemben sok csalódás ért, és a plátói kapcsolatok sem álltak távol tőled.

 

Mostani életedben:

Ki nem állhatod a hangos, bunkó módon viselkedő embereket, utálod a veszekedéseket. Időnként szükséged van egy kis elvonulásra, hogy egyedül legyél, amit nem magányként, hanem inspiráló időként éled meg. Csodálatosan érzéken lelked miatt igazi, őszinte szerelem, vagy szerelmek kísérik egész életedet, hűséges és odaadásod páratlan.

 

Következő életedben:

Sokan önzőnek fognak tartani, ami egyáltalán nem fedi a valóságot. Vigyázol arra, amit megszereztél, és biztosítani fogod majd önmagad és a családod számára mindazt, amire szükségetek lesz egy életen át. Ám közben jótékonykodsz is majd, csak ezeket a cselekedeteket nem vered nagydobra. Szerelmi ügyeid zavarosak lehetnek, aminek oka, hogy saját magad sem leszel tisztában érzelmeiddel.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!