Sokan hisznek a reinkarnációban, abban, hogy nem először és talán nem utoljára járunk ezen a Földön. Az újjászületés gondolata lehetőséget ad nekünk arra, hogy a múltban elkövetett hibáinkat orvosoljuk, és tanuljunk belőle ebben az életünkben. Az alábbi játékos tesztünkből nemcsak azt tudhatjuk meg, milyen emberek voltunk, és mi a jelen kori küldetésünk, de bele is pillanthatunk a jövőbe, és megismerhetjük azt az embert, akivé következő életünk során vallhatunk.

Korábban:

Előző életedben nagyon kényelmes életet éltél. Szerelmi kalandok követték egymást, és még házastársadhoz sem tudtál sokáig hűséges maradni. Imádtad a szépet, szeretettél szórakozni, és próbáltál szinte semmiért sem felelősséget vállalni, az életedet könnyedén és gondtalanul élni. Mindennél fontosabbak voltak barátaidat, és gyakran helyezted őket előtérbe családod rovására.

 

Mostani életedben:

A múltban elkövetett hibák miatt gyakran kísért a bizonytalanság érzése. Félsz az egyedülléttől, és éppen emiatt belemész olyan kapcsolatba is, amiről tudod, hogy nem lesz jó, és szenvedni fogsz tőle. Most is vannak barátaid, de a mennyiség helyett a minőségre törekszel, ezért bőven vannak körülötted olyanok, akik kárpótolnak minden nehézségért, amit eléd vet az élet.

 

A következő életben:

Komoly párkapcsolatra vágysz majd, és mindent megteszek azért, hogy működjön. Szíved választottjához örökre hűséges leszel, és arra törekszel, hogy boldoggá tedd egy életen át. Kevésbé fognak érdekelni a külsőségek, határozott és céltudatos leszel, és az élet minden területén magadhoz ragadod majd a kezdeményezést.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!