Tavasszal és nyáron számos rovar okozhat kellemetlen meglepetéseket, élményeket. Elég, ha csak a légyre, hangyára, vagy a nyári „nagy kedvencre”, a szúnyogra gondolunk. Van azonban, akinek a madarak, van, akinek a nyestek, az egerek vagy a patkányok megjelenése okoz problémát. Összegezve, sok baj és gond forrásai lehetnek az apró és a nem annyira apró állatok.

A termékfejlesztők is nagyon jól tudják ezt, ezért számos helyen kísérleteznek olyan termékek, készülékek előállításával, melyekkel hatékonyan kezelhetővé válnának ezek a problémák. Ám nem minden esetben sikerül azt az összetételt, azt a frekvenciát eltalálni, mellyel sikerülne kiemelkedni a vetélytársak közül. Az, aki egy kicsit is közelebb kerül a megoldáshoz, viszont nyugodtan számíthat arra, hogy a konkurensek elkezdik lemásolni a termékét, és ez többé-kevésbé sikerül is nekik.
Mi is a baj ezzel? Annyi, hogy a komoly fejlesztők éveket és rengeteg pénzt áldoznak arra, hogy egy hatékony termék kerüljön ki a kezük közül, azonban az ezzel kapcsolatos költségeket kénytelenek beépíteni a termékek árába. Mindez a költség a „másolatok” árából persze kimarad. Ezért található a piacon számos hasonló termék, melyek bár elvileg hasonlónak tűnnek, a tudásuk és a mögöttük levő tapasztalat miatt az árukban jelentősen különbözhetnek.
Miért is gond, ha olcsóbb termékek versenyeznek a drágábbakkal? Nem az olcsóság és drágaság jelenti itt a problémát, hanem a mögöttük lévő egyéb különbségek. A válság ideje alatt különösen felértékelődött a pénz szerepe. Korábban gondolkodás nélkül megvettek számos drágább terméket az emberek, most alaposan átgondolják a vásárlást. Természetes, hogy ha egy – ugyanarra a célra kínált – termékből van olcsóbb és drágább változat, akkor az olcsóbbat fogják választani. Ez ésszerű és érthető döntés… lenne… A probléma akkor jelentkezik ezután, ha az olcsóbb termékhez nem kapcsolódik az elvárt minőség. Ez nem azt jelenti, hogy minden olcsó termék rossz. Sőt, vannak nagyon jó olcsó és hatékony termékek. Viszont legyünk őszinték, több az olyan vásárló, aki „belefutott” már egy-egy rossz vételbe. Persze akkor is idegesítő a helyzet, ha „csak” pár száz forintról van szó, viszont több ezer forint esetén már komolyabb a helyzet.
A Harp’s Kft. által forgalmazott vegyszermentes állatriasztók nem az olcsó másolatok közé tartoznak. Valamennyi terméket évek óta, 5, 10 vagy akár 20 éve forgalmazzuk Magyarországon, számos pozitív tapasztalattal és visszajelzéssel. Minden megkeresés alkalmával igyekszünk a problémát és az adott környezetet is figyelembe véve a leghatékonyabb megoldást és módszert javasolni. Ha valamilyen állat ellen nem tudunk megoldást javasolni, akkor igyekszünk utánajárni a lehetőségeknek, ha nincs javasolható megoldás, akkor azt is megmondjuk. Mindig hangsúlyozzuk, hogy ha valakinek összetett a problémája, vagy egyszerre több állat is gondot jelent, nem létezik olyan univerzális készülék, mely a hangyától az elefántig mindent elriaszt. Ha valaki mégis ezt állítja, akkor azt ajánljuk mindenkinek, hogy kezelje ezt a tényt fenntartásokkal. Főleg, ha ezen „csodafegyvert” fillérekért árulják. Mi - a több éves forgalmazás alatt - számos olyan visszajelzést, olykor vádat kaptunk, hogy a mi készülékünk miért kerül többe, mint a „másik”, illetve a drágább sem tudhat többet, mint az olcsó, csak ott nagyobbat lehet bukni.
Az árral kapcsolatban fentebb megtalálható a válasz, a második állításnál már nehezebb a helyzet. Hogyan is lehet meggyőzni valakit arról – bár mi megtapasztaltuk és ismerjük a termék hatékonyságát - , hogy egy újabb esélyt adjon egy terméknek, melyhez hasonlót, - ne adj isten számos hasonlót! – már korábban eredménytelenül kipróbált.
Vajon egy autókereskedő hogyan győzhetne meg egy, az autók terén tapasztalatlan vásárlót, hogy egy BMW – bár többe kerül – mégiscsak jobb választás, mint a Trabant vagy a Kis Polski, ha a vevő csak azt látja, hogy ennek is, annak is van négy kereke meg egy kormánya.
Rábízza az autóra, majd az bizonyít. És valóban, kiderül, hogy négy kereke és egy kormánya van mindegyiknek, mégsem lehet összetéveszteni a tudásukat.
Így vagyunk ezzel mi is. A termékek önmagukért beszélnek.

Minden termékről részletes információ található honlapunkon: www.harps.hu
Ha Önnek olyan kérdése van, melyre nem talál választ, nyugodtan keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben és mi segítünk megkeresni a megoldást.

Harp’s Kft.
web: www.harps.hu
E-mail: harps@harps.hu
Tel./Fax: 56-410-916