Életre szóló természetes megoldások - Skandináv Élő Víz-Rendszerek, Revitalizáló Spiráltölcsér, Energia Átalakítók


PR KEP 201601A Víz eredetileg, természetes földalatti forrásként még ÉL. Otthonainkba való eljuttatása érdekében pedig olyan dolgokat teszünk, melyek károsítják felépítését, életenergiáját , és öntisztító képességeit. Így elveszti Életerejét, és védtelenné válik a baktériumokkal, vírusokkal, káros frekvenciákkal szemben. Mindez érvényes a palackozott vizekre is. Így a víz „halottá, lustává” válik. Sokan úgy gondolják, hogy a házi szűrőrendszerek nyújtanak megoldást, de nem.A szűrés bizonyos körülmények között hasznos lehet, mindazonáltal önmagában nem biztosít jó minőségű és biztonságos, pozitív hatású vizet. Bármilyen „tiszta” vizet is kapunk egy szűrési eljárás során, a szűrt víz továbbra is képes magába szívni környezetéből (a szűrőben felhalmozódott káros anyagokból is!) mindenféle káros energiákat, így negatív stresszenergiákkal töltekezik, alacsony oxigénszinttel rendelkezik, és „halott” Víz marad, és a legkomolyabb tisztítókon átáramoltatott víz is pár hét alatt megromlik. Ezért rendkívül fontos, hogy negatív energiáktól mentes vizet fogyasszunk!
Az Eredeti Víz-Revitalizáló a természet elveit alkalmazva képes csapvizünket Élővé és Energetizálttá alakítani. A rajta átáramoltatott víz visszakapja életenergiáját és természetes öntisztító képességeit, és rendkívül jótékonyan hat szervezetünkre, környezetünkre egyaránt. Bármikor és bármennyi, természetes oxigénnel teli, harmonikus kémhatású (PH), rendezett kristályszerkezetű, tudatos Élő Vizet tud a csapból folyamatosan biztosítani, melyet nem csak ivásra, főzésre, hanem mosogatásra, mosásra, fürdésre, és kerti locsolásra is használhatunk. Az így kapott Élő Víz fizikailag megfordítja a káros anyagok polaritását és megtisztul minden káros frekvenciától, valamint helyreáll természetes oxigénszintje és tudatossága. Így maga a víz válik önmaga aktív “szűrőjévé”, és bármilyen szennyeződéssel kapcsolatba kerülve, képes azt ártalmatlanítani. A jótékony anyagok, vitaminok, pozitív rezgések beépülése pedig könnyebbé válik.
Ennek az új technológiának az alkalmazása távol meghaladja a szűrőrendszerek képességeit. A keresztülhaladó vízben örvényenergia-mezőt hoz létre, mivel ezt az eljárást alkalmazza a természet is. Ennek eredményeként helyreáll a víz egészsége, molekulárisan átrendeződik, visszaáll az eredetileg kellemes íze is.

*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal
Létezik továbbá egy egyszerűbb, mindazonáltal szintén hatékony megoldás a vizünk, vagy bármilyen italunk felélesztésére is, ez pedig a Revitalizáló Spiráltölcsér, amin bármit átfolyathatunk. Minden folyadékot megnemesít.
Az önmagukban, vagy az Élő Víz kiegészítőjeként is alkalmazható Energia Átalakítók pedig ártalmatlanítják az elektroszmog és a káros földsugárzások negatív hatásait, valamint egyéb más éterikus negatív energiákat is! Védelmet biztosítanak minden típusú negatív energiával szemben! A felsorolt termékekről az alábbi elérhetőségeken olvasható részletes információ, és a megadott telefonszámon is örömmel állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére:

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)
Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
 (H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig),
és mindkét Élő Víz is megkóstolható!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!