Skandináv Élő Víz-Rendszerek, Revitalizáló Spiráltölcsér, Energia Átalakítók


A víz természetes tisztasága elsősorban nem a belekerült anyagok mennyiségétől, hanem a víz életenergiájától, rezgésétől, és kristályszerkezetétől függ. A minden anyagtól megszűrt víz nem természetes, mivel a víz a természetben soha nem lelhető fel magával hozott „hordalékok” nélkül. A kémiailag tiszta H2O elképzelés igaz, azonban teljesen ellentmond a természetnek, mivel a föld alatt áramló források nem ilyen „tiszták”,  mégis csodás képességekkel, és csak jótékony tulajdonságokkal rendelkeznek egy szűrt, vagy palackozott vízhez képest.

A forrásvíz természetes állagát szűrőrendszer nem képes visszaadni, és nem is a természetben megtalálható formáját adja a víznek. Természetellenessé teszi a vizet, mivel kivesz belőle mindent amit az természetes módon magával hozott, és ennek ellenére negatív energiák továbbra is benne maradnak. Az ilyen víz, egyrészt negatív energiákat juttat a szervezetbe, másrészt mivel keresi a hirtelen kivont anyagok utánpótlását (pl. szerves ásványok, réz, cink...), és magával viheti a szervezetünkből azokat. Bizonyos esetekben a szűrés hasznos lehet (pl. tengervízből, vagy mocsárból édesvíz előállítása, vagy rövid távú orvosi alkalmazás), de a szűrt vizek hosszú távú fogyasztása a VÍZ FELÉLESZTÉSE NÉLKÜL, igen komoly egészségügyi és környezeti károkat okozhat.
Ezért szűrés helyett inkább a VÍZ FELÉLESZTÉSÉRE kellene koncentrálnunk. Létezik ugyanis megoldás, hogy az igazi forrásvíz tulajdonságaival rendelkező vízhez jussunk otthonainkban. A Skandináv Élő Víz-Rendszerek EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ, a természet ősi törvényeit alapul véve, képes a csapvízből ÉLŐ VIZET előállítani. Segítségével a víz kristályszerkezete rendezetté válik, és az visszakapja eredetileg természetes öntisztító képességeit is, melyek által a víz  önmaga is  képes ÁRTALMATLANÍTANI káros ANYAGOKAT (nehézfémek, féregirtó szerek, fluorid, vegyi anyagok, klór, stb.) és káros FREKVENCIÁKAT is. A revitalizálón áthaladva, a víz oxigénszintje természetes módon megemelkedik, ami jelentős mértékben hozzájárul a káros baktériumok elpusztulásához, továbbá a víz PH értéke is természetes szintre emelkedik. A víz ismét jóízűvé és kellemesen lággyá válik, és segíti beépülni a jótékony anyagokat is. Teljesen költségmentes és környezetbarát eszköz, mely igény esetén bármely más rendszerrel együttműködik! A rendszer mosogatásra, mosásra, fürdésre, és locsolásra, az egész ház ellátására is korlátlanul használható, és ipari méretekben is létezik!
Létezik egy még mobilabb eszköz is BÁRMILYEN FOLYADÉK felélesztésére. Ez pedig a Revitalizáló Spiráltölcsér, ami hatékony alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. A Spiráltölcséren ugyanis bármi (víz, üdítő, rostos levek, növényi tejek, alkoholos italok...) átfolyatható, és szintén hatékony és költségmentes megoldás a revitalizálásra. A víz kellemes állagúvá, finommá válik, az alkoholos italok lágyabbak, selymesebbek lesznek és a bennük lévő negatív energiák is ártalmatlanokká válnak.
*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek és a Revitalizáló Spiráltölcsér által előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal.

A háztetőkön szaporodó mikrohullámú antennák és a sok elektronikai eszköz által, rendkívül erős negatív sugárzás éri a lakosságot, még ha mi nem is használunk ilyeneket. Az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ védelemmel szolgál a negatív energiák (negatív földsugárzások, vízerek, mikrohullám, vezeték nélküli eszközök, negatív pszichés és éterikus energiák...) ellen. Az Élő Víz kitűnő kiegészítője lehet!

 

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)
- INGYENES TANÁCSADÁS!
Visszahívjuk!
Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig), és mindkét Élő Víz is megkóstolható!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!