Lássuk a számokat…

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) alapján a látás-romlások több mint 80%-a megelőzhető vagy gyógyítható. Ami viszont ennél fontosabb, hogy mi okozza ezeket a károsodásokat. A WHO adatai alapján elmondható, hogy a fő probléma nem a cukorbetegség, a zöldhályog vagy az időskor, hanem a kezeletlen szürkehályog és a korrigálatlan fénytörési hibák befolyásolják leginkább a látásromlást.

Mit tehetsz a látásromlás ellen?

1. Ne ülj annyit a képernyő előtt, helyette sétálj sokat a szabadban!

2. Hordj szemüveget, ugyanis a fénytörési hibák legegyszerűbben lencsékkel korrigálhatók!

3. Ügyelj arra, hogy megfelelő fényviszonyoknál olvass!

4. Ha munka vagy tanulás miatt kell órákat a képernyő előtt ülnöd, akkor figyelj arra, hogy 1-2 óránként tarts egy kis szünetet.

5. Csökkentsd a képernyő fényerejét, így nem terheli annyira a szemed!

6. Egyes források szerint a jóga is hozzájárulhat a szem egészségéhez.

7. A szemmasszázs és a pislogás is jó megoldás a látásromlás megelőzésére.

+1: Javíts látásodon gyógynövény alapú készítményekkel!

Miben segít a Vista Clear?

Ennek a kapszulás étrend-kiegészítőnek az egyik legfontosabb összetevője a fekete áfonya, amely támogatja a szem vérellátását, normális működését, valamint segít megőrizni a szem egészségét. A benne szereplő citromfű és vadgesztenye kivonat segít fenntartani a kognitív funkciókat, támogatja a mentális jólétet és segít az érfalak erősítésében. A nagylevelű csodamogyoró jótékony hatással van a vérkeringésre. Az ördögcsáklya pedig segít megőrizni az ízületek, inak és a teljes mozgásrendszer rugalmasságát.

 

 

Valóban elég egy gyógynövény alapú készítmény a látás javításához?

Mint ahogy már említve volt, a látásromlás több mint 80%-a megelőzhető vagy gyógyítható. A csehországi tapasztalatok is ezt mutatják. Csak egy példa a sok közül: Z. Katalin, 64 éves nyugdíjas részt vett az egyik ingyenes diagnosztikán, amelyet vállalatunk alapítója Vladimír Ďurina tartott. Elmondta, hogy 2 hét múlva meg fogják műteni a szemén kialakult zöldhályogot. Az állapotfelmérés után a Vista Clear termék használatát javasolták a hölgynek, aki ugyan megvásárolta a terméket, de hogy ne fogyjon el olyan gyorsan, a minimális napi 2 kapszulát szedte csak a javasolt

6 helyett. Eljött a műtét napja, az idős hölgy megjelent a klinikán, ahogy szokás elvégeztek nála még egy utolsó gyors vizsgálatot és aztán - hazaküldték. Ugyanis a két hét alatt annyival javult a szem állapota, hogy már nem volt szükség a műtétre.

 

Ahogy láthatod, sok esetben nem a műtét a megoldás. Érdemes először alternatív módszereket kipróbálni, és a természet erejét használni. Nagyon sok olyan gyógynövény létezik, amelyek rendkívül hatékonyak egy-egy betegség kezelésére, megelőzésére.

www.diochi.hu