facebookMi az ORGON?Az orgon (életerő energia) az univerzumot behálózó - az emberi szem által láthatatlan rezgéstartományban működő - energia.

Az idők folyamán többféle nevet is kapott, létezése évezredek óta ismert, elismert. Az élő szervezetek hibátlan működésének egyik alapja.

A szilícium anyagú hegyi kristály kiválóan alkalmas ezen energia felvételére, majd programozott visszasugárzására.

Az ORGON készülékeinkben ilyen kristályokat alkalmazunk.

A kristályok által közvetített energia pozitívan befolyásolja a szervezet belső rendjének, energiagazdálkodásának harmóniáját. Az ORGON rendszer a kristályterápia egyik alapja.Hogyan történik ez a szelíd beavatkozás?A mai világunk - ugyancsak láthatatlan - elektroszmogja (nagyfeszültségű kábelek, rádió, TV, mobil telefonok stb.) valamint hibás életmódunk, sejtjeinknek nem kívánatos rezgés változásokat okoz. Ezeket  állítja vissza a jó közérzetet jelentő tartományba.

Hatékonysága kortól, állapottól, nemtől független. Mindenki használhatja akár megelőzés, akár általános harmonizálás, illetve bármely élethelyzetben történő közérzetjavítás céljából.

Alkalmazása ajánlott a humán felhasználáson kívül állatok itatására és növények gondozására is. Minden élőlény meghálálja az ORGON hatást. Házi kedvenceink, amennyiben erre lehetőséget kapnak, önként választják ezt a megoldást.

Várható hatás: a közérzet pozitív irányú változása.Az ORGON rendszer alkalmazható önállóan és párhuzamosan hagyományos és alternatív megoldásokkal kombinálva.

Az ORGON szisztéma természetesen nem válthatja ki az akadémikus orvoslást, azonban az általános közérzet javításán keresztül hatékonyan kiegészítheti annak alkalmazását. www.orgon.huCégünk termékeivel a közérzetjavításban az önálló lehetőségek három típusát használja:1. ORGON technológiával készült, természetes illóolaj tartalmú bőrápoló krémek alkalmazása:

Krémeinket különböző testfelületekre, különböző élethelyzetekre fejlesztettük ki.  Alkalmazásukkal, a bőr komfortérzetének visszanyerésével, az Ön közérzete is pozitív irányba mozdul el.

A programon belül elindul a parabén-mentes, valamint teljes mértékben konzerválószer-mentes változat gyártása is. Ily módon kívánjuk a bőrápolást az egészségvédelemmel összekapcsolni.

Krémeink: https://www.orgon.hu/hu/termekek/kremek2. A szervezet helyi, illetve általános aktiválása ORGON Biotér Harmonizátor készülékkel:

Kristályos biorezonanciás gép termékcsalád. Otthoni közérzetjavításra, egyének és családok számára.

Természetes hangolt kristályokkal működő természetgyógyászati, a közérzet javítás irányát  pozitívan befolyásoló eszköz, magyar szabadalom.

A készülék alkalmas arra, hogy az élő szervezetben jelentkező, a normálistól eltérő rezgés elváltozásokat helyes irányba mozdítsa el és ezzel ösztönözze a szervezetet önvédelmi képességének fokozására, változtatására. A gép tértechnológiai egység, mely a környező térből csatolja ki a működéséhez szükséges energiát.

Térharmonizáló eszközeink: https://www.orgon.hu/hu/termekek/orgonizalo-keszulek3. ORGON ivóvíz fogyasztása. ORGON Vízkezelő termékcsalád:

A víz, mint információt közvetítő közeg, alkalmas az ORGON energia felvételére és az élő szervezeteknek történő átadására.

Az ORGON Vízkezelő egy kombinált készülék. Két alapvető részből áll. Ezek: szűrőház a szűrőbetéttel és a készülék lelke, az ORGON-henger.

Az ORGON Víz lágy, selymes ízével itatja magát. Rendszeres fogyasztásával Ön rövid időn belül jobb közérzetnek örvend.

ORGON Víz előállító készülékeink: https://www.orgon.hu/hu/termekek/orgonviz-keszulekekA három önálló módszer egymást előnyösen kiegészíti, egyidejű alkalmazásuk a közérzet javulását tovább fokozza.Környezetvédelem

A készülékek külső energiaforrást nem igényelnek. Környezetkímélőek.

A krémekben felhasznált illóolajok 100%-ban természetes eredetűek.

A kozmetikumok parabénmentes változata is kidolgozásra került.

A felhasznált alapanyagokkal és késztermékekkel állatkísérletek nem folytak.Termékeink ingyenes kipróbálására, előzetes bejelentkezéssel, budapesti Bemutatótermünkben, lehetőséget biztosítunk!                                                 Kavalkó János

fitoterapeuta, orgon fejlesztő

További információ:

www.orgon.hu


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!