Olvassa régebbi számainkat az archívumban. Tovább az archívumhoz
A Zöld Újság már digitálisan is olvasható. Tovább a legfrissebb számunkhoz
2021. 10. 04
Egy érdekes kis teszt a lélekvándorlásról, és a közben szerzett tapasztalatokról.

2016. 12. 12
Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy melyik motívumot látjuk meg elsőként elárulja, hogy személyiségük mely jellemzője a domináns. Általánosságban elmondható, hogy minden jellemezés igaz lehet bárkire, de itt a dominancián van a hangsúly, melyik jellemző határozza meg leginkább társas viselkedésünket.

2016. 12. 09
Válassz egy maszkot, ami szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mit az, amit lehet, hogy még saját magad előtt is titkolsz.

2021. 10. 04
A ház az ember személyét, testi és lelki egységét jelenti. A nő számára a jelenlegi lelkiállapotát mutatja meg, míg a férfi esetében inkább a szakmai élettel kapcsolatos ambícióra és biztonságra utal. Pszichológiai értelemben a ház nem más, mint saját pszichénk (lelkünk) kivetítése, így a házban tett új felfedezések önmagunk ismeretlen részeinek megismerésére utalhatnak (és így minden elzárt helyiség elfojtott tartalomra, elutasított személyiségrészre figyelmeztethet).

2016. 09. 28
Köztudomású, hogy a két agyféltekénk egymástól eltérő funkciókra specializálódott. A bal agyfélteke felelős a logikai, matematikai funkciókért és a beszédkészségért, míg agyunk jobb félteke a kreativitás, a művészi készségek, az érzelmek színtere.

2020. 03. 26
Nézd meg melyik "belső én" irányít most Téged!