Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2017. 01. 13
Nézd meg a következő képet, melyik ábra tetszik a legjobban, melyiknél ragad el az érzés: igen, ez én vagyok! Nézd meg az ábrához tartozó számot és olvasd el a jellemzést. Magadra ismersz?

2017. 01. 10
Nézd meg a színeket és válaszd ki, melyik tetszik leginkább. Ne gondolkozz sokáig, csak válassz és megtudhatod, mit mond el rólad döntésed.

2017. 01. 06
Néha mindenki szeretné magát mások szemével látni, megtudni mindazt, amit rólunk gondolnak. Vajon olyannak látnak-e, amilyennek szeretnénk? A tükörbe nézve saját arcunk néz vissza, ami kicsit hasonlít arra, ahogy mások ismernek bennünket. Hogy ez a képmás menyire jellemzi igazi énünket, azt csak mi tudjuk. De ennek a játékos tesztnek pont az a lényege, hogy kiderítsük mennyire sikerül olyannak mutatni magunkat, amilyennek szeretnénk.

2017. 01. 02
Nézz rá a képre, és utána csukd be a szemed. Melyik az a motívum, ami leginkább megragadta a figyelmedet? Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy részlet volt számunkra fontos sok mindent elárul rólunk. Az Ukrán festő, Oleg Shuplyak festményein optikai illúziót használ. Csak hosszas szemlélődés után derül fény minden egyes részletre. Minden képén más-más rejtett motívumot használ, ezért használják előszeretettel a pszichológusok arra, hogy felszínre hozzák velük tudatalattink rejtett titkait.

2017. 01. 02
A 2017-es év számos csillagjegy szülöttének érdekes és izgalmas változásokat hoz majd az élet minden területén. Míg egyesek szinte zökkenőmentesen váltják valóra mindazt amit megfogadtak, addig másoknak némi küzdelembe és nem kevés erőfeszítésbe fok kerülni a kitűzött célok elérése. De akárhogyan is nézzük, 2017 mindenkit reménnyel és sok-sok boldogsággal kecsegtet.

2016. 12. 22
A kínai filozófia alapvető része az öt elem, a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz. Minden dolog az öt elem jellemzőit tartalmazza, és arányuk határozza meg a dolgok tulajdonságait, viselkedését. Születésünk dátuma alapvetően meghatározza, hogy melyik elem hatása lesz túlsúlyban életünkben, de a pillanatnyi állapotunkat az összes elem befolyásolhatja. Játssz velünk, kattints a képre és nézd meg, melyik elem hatása alatt állsz jelen pillanatban!

2019. 01. 01
Életünk mind külön ösvényen halad, melyek sokszor keresztezik egymást, vagy párhuzamosan futnak. Ma­gunk vá­laszt­hat­juk azt, hogy pon­to­san mi­lyen ös­vé­nyen sze­ret­nék ha­ladni. Dön­té­se­ink pedig ko­mo­lyan meg­ha­tá­roz­zák a jö­vőn­ket. Válassz egyet a hat ösvény közül,és nézd meg mit mond el rólad!

2021. 10. 04
Egy érdekes kis teszt a lélekvándorlásról, és a közben szerzett tapasztalatokról.

2016. 12. 12
Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy melyik motívumot látjuk meg elsőként elárulja, hogy személyiségük mely jellemzője a domináns. Általánosságban elmondható, hogy minden jellemezés igaz lehet bárkire, de itt a dominancián van a hangsúly, melyik jellemző határozza meg leginkább társas viselkedésünket.

2016. 12. 09
Válassz egy maszkot, ami szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mit az, amit lehet, hogy még saját magad előtt is titkolsz.