Akkor itt a megfelelő alkalom, hogy szakítson az emésztőgödör kínálta félmegoldásokkal, és egy előrelátó lépéssel megteremtse a kényelmes, teljes mértékben önfenntartó és gazdaságos ökoéletmód alapjait.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a saját otthonában tapasztalhassa meg az iszapzsákos szennyvíztisztítás kínálta határtalan szabadságot.

Nem minden öko, ami annak látszik

Mert a kéménymentes, megfelelő tájolású, megújuló energiát felhasználó épület ugyan megszerezheti a passzívház minősítést, de az öko életforma mégsem az igazi, ha a szennyvíztisztítás évente minimum háromszori szippantással oldható csak meg.

Ön azonban már ma határozott lépést tehet azért, hogy:

  • kényelmesebbé, egyszerűbbé és környezettudatosabbá tegye a saját és családja vízfelhasználását,
  • az emésztőgödör fenntartásának egyre magasabb költségeit hátrahagyva, évről évre jelentős pénzmegtakarítást érjen el,
  • egyúttal megszabaduljon a kellemetlen szagoktól is.

Az ÖkoTech-Home egyedülálló, 100%-ban magyar fejlesztésű és környezetbarát A.B.Clear, minimális karbantartási igényű, iszapzsákos szennyvíztisztító berendezése mindezt biztosítja az Ön számára.

Mit nyerhet az iszapzsákos szennyvíztisztítással?

Az iszapzsákos technológia hosszú távon fenntartható, energiatakarékos és környezettudatos alternatívát kínál a szennyvíztisztítás problémájára az ökoszemléletű és az emésztőgödör nyújtotta szennyvíztárolástól függetlenedni kívánó családok számára.

Az ÖkoTech-Home saját szabadalmú, CE tanúsítvánnyal rendelkező, Construma nagydíjas A.B.Clear iszapzsákos szennyvíztisztító kisberendezésével:

  • Ön végleg megszabadulhat a központi szennyvíztisztítás és a szennyvíztárolás (emésztőgödör) egyre magasabb üzemeltetési, illetve szippantási költségeitől,
  • nem kell tartania a kellemetlen szagoktól,
  • környezetbarát folyamattá teheti a szennyvíztisztítást, amivel nagyságrendekkel kisebb ökológiai lábnyomot hagyhat maga után,
  • vizet és ezzel együtt pénzt takarít meg, mert a megtisztított vizet újra felhasználhatja gyökérzónás öntözésre,
  • a fennmaradó eleveniszapot komposztálhatja, majd újra felhasználhatja a konyhakerti és egyéb növények biológiai trágyázására,
  • olyan területen is építkezhet, ahol nincs kiépített csatornarendszer.

Hogyan működik az A.B.Clear biológiai szennyvíztisztító?

Más eleveniszapos eljárással működő szennyvíztisztító berendezések használata során az iszapkoncentráció jellemzően egyre magasabb szintet ér el a berendezésen belül, egészen addig, amíg szippantós kocsival vagy házi szennyvízszivattyúval ki nem szivattyúzzák az iszapos vizet.

Ezzel ellentétben a szennyvíztisztítást forradalmasító újításunk állandó iszapszintet garantál, ami több előnnyel is jár:

  • a működtetéséhez nincs szükség a nagy szennyvíztisztító telepeken alkalmazott elektromos szivattyúra és gépi víztelenítésre,
  • az összegyűlt fölösiszap az elősűrítés után egy iszapzsákba kerül, a víz pedig visszafolyik a berendezésbe, ahol biológiailag megtisztul.

Az A.B. Clear iszapzsákos biológiai szennyvíztisztító berendezés működési elve tehát egy csapásra szükségtelenné teszi a felesleges víz és az értékes szerves anyagok elszállítását. Ez egyszerűbb és gazdaságosabb használatot tesz lehetővé, és kiküszöböli a túl magas iszapszint által esetlegesen okozott dugulások, lerakódások, illetve a túl alacsony iszapszint miatti csökkent hatékonyságú lebontás problémáját is.

Amennyiben az emésztőgödör nem opció, vagy Ön olyan helyen építkezne, ahol még nincs kiépítve a csatornahálózat, és hosszú távra tervez, ehhez pedig egy költséghatékony, 2-3 éven belül megtérülő szennyvíztisztító megoldást keres, kérjen helyszíni felmérést az önfenntartó biológiai szennyvíztisztító berendezések szakértőjétől itt.>>>