Ez az állat jellemez Téged a burmai horoszkóp szerint!

A régi burmai szerzetesek dolgozták ki a saját asztrológia rendszerüket, amiben nem a születésünk dátuma számít, hanem az, hogy melyik napon láttuk meg a napvilágot. A burmai, vagy mianmari horoszkópból sokat megtudhatunk önmagunkról, és a személyiségünkről.Derítsük ki, hogy a hét melyik napján születtünk, és már meg is tudjuk, hogy oroszlánok, elefántok, patkányok, vagy esetleg sárkányok vagyunk.

Ha nem tudjuk, ezen a linken kikereshetjük születési dátumunkat megadva, hogy a hét melyik napján születtünk: KATT

Hétfő – Tigris: Intelligens emberek vagyunk, és jól működnek a megérzéseink. Nagyon jó érzékünk van a részletekhez, amit mások úgy vesznek, hogy maximalisták vagyunk. Esetünkben nincs hiány kitartásból és türelemből, ami kell is ahhoz, hogy első nekifutásra minden tökéletes legyen. Ennél kevesebbel nem érjük be. Ambiciózus, megbízható személyiségként, mindenben sikert aratunk, amibe belefogunk.
Jó tanács: Számunkra is legyen elég a jó, tehát ne törekedjünk mindig a tökéletességre, mert depresszióhoz, stresszhez és szívproblémákhoz vezet a folytonos elégedetlenség.

Kedd – Oroszlán: Nagylelkűség és bátorság jellemző ránk. Szívesen veszünk részt jótékonysági rendezvényeken. Akkor érezzük a legjobban magunkat, ha olyasmit tehetünk, amivel legalább egy kicsit megváltoztathatjuk a világot.
Vezetőként önzetlenek vagyunk, ezért szívesen fordulnak hozzánk mások, akik értékelik az erőnket, az őszinteségünket és a lojalitásunkat. Elsősorban azokkal szimpatizálunk, akik hátrányból indultak, vagy mások nem értik meg őket.
Jó tanács: Jellemzően éles a nyelvünk, úgyhogy néha emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy egy gyengéd szó, vagy érintés sokkal célravezetőbb egy-egy ügyben.

Szerda – Elefánt: Független, spontán személyek vagyunk, akik könnyen lelkesednek. Szenvedélyünk olyan hatalmas, hogy olykor azzal sem foglalkozunk, hogy milyen következményei lesznek a tetteinknek. Akkor vagyunk a legboldogabbak, amikor mi töltjük be a főnöki széket, és akkor teljesítünk a legjobban, ha tisztában vagyunk vele, hogy senki másra, csakis magunkra számíthatunk.
Jó tanács: Még mielőtt valamibe belevágnánk, legyen az munka, kapcsolat, bármi, előbb gondolkodjunk egy napig a lehetőségeinken! Tény, roppant önfejű és impulzív emberek vagyunk, és nehezen lehet megállásra kényszeríteni minket, mégis csak akkor ugorjunk fejest egy dologba, ha maximálisan biztosak vagyunk magunkban.

Csütörtök – Patkány: A mianmariak nagyon tisztelik ezt az állatot, úgyhogy ne vegyük személyes sértésnek, ha csütörtökön születtünk! Amennyiben a hét negyedik napján láttuk meg a napvilágot, akkor nagyon különös látásmóddal vagyunk megáldva, ezért olyan dolgokat is kiszúrunk, amit mások észre sem vesznek.
Ennek köszönhető, hogy az esetek többségében elérjük, amit akarunk. Másik jó tulajdonságunk, hogy türelmesek vagyunk, tehát nem számít, hogy meddig tart valami, mi akkor is elérjük a célunkat, mert hosszú távra tervezünk.
Jó tanács: Az esetek többségében csak a célra koncentrálunk, és nem élvezzük az odáig vezető utat. Nagyon fontos, hogy szánjunk időt a szórakozásra, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Ha erőnk teljében vagyunk, akkor nagyobb esélyünk lesz a győzelemre.

Péntek – Tengerimalac: Ránk a kedvesség, jószívűség, gondoskodás jellemző. Mások szívesen fordulnak hozzánk, ha támaszt keresnek. Az összes jegy közül mi vagyunk a leggyengédebbek, legszeretőbbek.
Ha valakinek rossz a kedve, akkor mi minden esetben megtaláljuk azokat a szavakat, tetteket, amivel javíthatunk a másik hangulatán. Emellett művészi hajlamaink is vannak, mert kreatív elmével áldott meg a sors. Sokszor alkotói munkát végzünk.
Jó tanács: Ajándékozzuk el az alkotásainkat azoknak, akiket szeretünk, vagy ajánljuk fel az elkészült munkáinkat jótékonysági célokra, hiszen akkor érezzük a legjobban magunkat, ha egyszerre segíthetünk és alkothatunk.

Szombat – Sárkány: Ha a hét hatodik napján születtünk, akkor magabiztos és gyors észjárású emberek vagyunk. A mi utunkat semmi és senki sem állhatja el addig, míg nem fejeztük be a munkánkat. A megértés is jellemző ránk, ezért a többi ember szívesen kér tőlünk tanácsot. A humorunk is rendkívüli, ami nagyon nagy vonzerő.
Jó tanács: Hajlamosak vagyunk elveszíteni a türelmünket, ha nem mi irányíthatjuk a dolgokat. Lazítsunk, és engedjük, hogy olykor maguktól történjenek meg a dolgok!

Vasárnap - Garuda (mitológiai madár): A Garuda egy hindu istenség, és azt jelenti ránk nézve, hogy mi vagyunk a legnagyobb szívvel megáldva az összes jegy közül. Mi képesek vagyunk az utolsó fillérünket is odaadni annak, akinek szüksége van rá. Amikor valaki azt mondja, hogy valamit nem lehet megcsinálni, akkor jövünk mi, és megtesszük a lehetetlent, hiszen mi minden akadályt képesek vagyunk átugrani, ha el kell érni egy célt. Emellett optimizmusunk miatt könnyen átlépünk a kudarcokon. Mindezek után nem csoda, ha másokat inspirálunk.
Jó tanács: Nagyon vigyázzunk, mert gyakran úgy vagyunk jó szívűek, hogy abból nekünk kárunk származik. Tanuljuk meg, hogy muszáj önmagunkkal is törődnünk, hiszen nem tudunk máson segíteni, ha nincs energiánk.

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!