Bőrgyulladás, pattanások, ekcéma, pikkelysömör, nehezen gyógyuló sebek, korpás fejbőr – Önt is érinti valamelyik probléma? A bőr és a fejbőr ápolására, nehezen kezelhető problémáik kezelésére kínálnak kíméletes és egyben természetes megoldást a magyar fejlesztésű NEOPLANT natúrkozmetikumok. 

 

Legnagyobb szervünk a bőrünk, megfelelő ápolása, egészségének megőrzése ezért nem csupán esztétikai szempontból fontos. Számtalan, a bőrt és a fejbőrt érintő probléma okozhat olyan kellemetlen, és később akár súlyosabbá is váló tüneteket, melyeket megfelelő bőrápoló termékek használatával enyhíthetünk, illetve megelőzhetünk.

A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Cell-Line Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák esetén segítenek a bőr állapotának javításában, a bőr normális anyagcsere-folyamatainak szabályozásában. A NEOPLANT kozmetikumok használata után megszűnnek a kellemetlen bőresztétikai problémák, a bőr visszanyeri rugalmasságát és vízháztartására is pozitívan hat. Segít az olyan problémák esetén, mint pikkelyesen hámló bőr, száraz, pattanásos bőr, gyulladások, fekélyek. Kozmetikumként való használatát ajánljuk pikkelysömör, ekcéma, gyulladásos bőr esetén. Kizárólag természetes, antibiotikus hatással rendelkező, sebgyógyulást elősegítő növényi hatóanyagokat tartalmaz, mellékhatással nem rendelkezik.
Natúrkozmetikumok
arcra és hajra
A NEOPLANT krém használata hámsérülések, hámlás, nehezen gyógyuló sebek, bőrgyulladás, bőrszárazság, illetve érzékeny, pattanásos bőr esetén ajánlott. Eredményesen alkalmazható, ha a bőrön gyertyacseppszerű pikkelyek jelentek meg. Használata során a bőr kisimul, visszanyeri rugalmasságát, nedvességtartalmát. A gyulladások, viszketések megszűnnek, a regenerálódási folyamatok felgyorsulnak. Bőrnyugtató, regeneráló hatása miatt irritált bőrfelület kezelésére is használható. Kozmetikumként ajánljuk pikkelysömör és ekcéma esetén is.
A NEOPLANT arcszesz kíméletesen tisztítja az arcbőrt, eltávolítja a sminket és az egyéb szennyeződéseket; üdévé, széppé varázsolja a bőrt. Különösen ajánlott gyulladt, mitesszeres, pattanásos bőrre, illetve vérzéscsillapító sebgyógyulást elősegítő hatása miatt borotválkozás utánra.
A NEOPLANT sampon egyedülálló, komplex hatóanyagai segítenek fenntartani a haj természetes vízháztartását, egészséges anyagcseréjét. Használata különösen pikkelyes, korpázóan hámló, gyulladásos érzékeny fejbőr, száraz töredezett haj esetén javasolt. Csökkenti a fejbőr hámlását, lassítja a gyulladásos folyamatokat, megakadályozza a korpásodást.
A NEOPLANT hajszesz erősen hámló, viszkető, gyulladásra hajlamos, korpás, korpázóan hámló fejbőr ápolására javasolt. Csökkenti a fejbőr hámlását, lassítja a gyulladásos folyamatokat, és megakadályozza a korpásodást.
Akinek már bevált
A sok pozitív tapasztalat közül egy példa arra, hogyan segített a NEOPLANT a bőrproblémákon: Füzesi Győző a NEOPLANT krém segítségével képes kordában tartani a bőrén lévő viszkető kiütéseket. „Az alsó lábszáramon csalánkiütés-szerű kis pöttyök jelentek meg, amik iszonyúan viszkettek. Vakartam, mert kellemetlen volt. Egyet sikerült úgy elvakarnom, hogy nagyon csúnya seb keletkezett a sípcsontomon. Nehezen gyógyult, és a bőrgyógyász által felírt kenőcsök sem használtak.” A NEOPLANT krémre egy újsághirdetés hívta fel a figyelmét. Használatával a lábán lévő seb 2-3 hét után szépen javult, majd gyakorlatilag teljesen eltűnt. A NEOPLANT krém - melyet azóta is használ a lábán lévő kiütésekre -, segít megszüntetni a viszketést és kordában tartani a sebeket. Múlt évben a NEOPLANT sampont is kipróbálta, mely nagyon jó hatásúnak bizonyult erősen korpásodó fejbőre és zsíros haja ápolására.

A NEOPLANT termékeket keresse a BÉRES Patikákban a HERBAHÁZ és a Medi-Line bolthálózatában
Elérhetőség:www.neoplant.org, neoplant@freemail.hu,
tel: 36- 20-442-3059,
tel/fax: 36-1-786-7854

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!