Nem csak a szendvicset dobja fel, de számtalan más dologra is kiváló. Az alábbiakban olyan javaslatokat teszünk a majonéz felhasználására, mi valószínűleg sohasem jutott az eszedbe.

• A szobanövények levelei hamar porosak lesznek, és ha nem akarod hetente fényesíteni őket, akkor a majonézt neked találták ki. Egy puha rongyra önts egy kis majonézt, majd töröld végi egyenként a leveleket. Hónapokig is ragyogó fényük lesz.

A ceruza és zsírkréta nyomokat is maradéktalanul eltüntethetjük a falról, csak kenjük a kérdéses területre majonézt, várjunk néhány percet, majd töröljük le egy konyhai papír törlővel. A ceruzanyomok el fognak tűnni, és a fal olyan lesz, mint régen. Csak festett falon alkalmazzuk ezt a módszert.

Ha nem tudod leszedni a régi matricákat az autódról, vagy a gyerekbútorokról, kend be egy kis majonézzel, várj 5 percet, majd egyszerűen töröld le. A majonéz felszívja a ragasztót, és a matrica nyom nélkül le fog jönni.

Ha megdagadnak az ujjaink és nem tudjuk leszedni róla a gyűrűt, csak kenjük körbe egy kis majonézzel és egyszerűen lejön majd.

Ha elfogyott a hajbalzsamunk, ne essünk kétségbe, ha van otthon majonéz, ugyanolyan remekül ápolhatjuk vele a hajunkat. Masszírozzunk be belőle egy adagot a frissen mosott hajba, várjunk pár percet, majd öblítsük le. A hajunk puha és fényes lesz, és egyáltalán nem lesz majonéz szagú.

A majonéz remekül hidratálja a bőrt, puhítja és segít a pigment foltok eltüntetésében is. Hetente egyszer használjunk majonézes pakolást, amit 20 percig hagyjunk a bőrünkön, majd öblítsük le.

A majonéz remekül pusztítja a fejtetveket. Csak masszírozzuk a hajunkba, húzzunk a fejünkre egy zuhanysapkát (vagy műanyagzacskót), és aludjunk egy éjszakát. Reggel mossuk le és ismételjük meg 10 nap múlva.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!