Mitől olyan különleges a MAUNAWAI PI-víztisztító rendszer? 3. rész


piviztirsztítóTudtad, hogy ivóvizedet előtted már 7 ember megitta? Egyes becslések szerint, az a csapvíz, amit megiszunk, már többször is volt valaki másoknak a poharában is. Évente átlagosan 1000 liter vizet fogyasztunk fejenként, ám, hogy milyen vizet iszunk, az már nagyobb kérdés. Egy biztos: árban, minőségben és egészségre való hatásban nagyok az eltérések!


Minden orvos, kutató azt állítja, hogy szomjunkat tiszta vízzel érdemes csillapítani. Az utóbbi időben egyre többen vásárolnak különböző vízszűrőket, víztisztítókat, és nem véletlenül. Tény, hogy a csapvízbe rengeteg szennyező anyag kerülhet. Budapesten évente 20 tonna gyógyszer kerül a Dunába. Novamidazofen, az Algopyrin, női nemi hormonok és fájdalomcsillapítók maradványai és más gyógyszerek hatóanyagai kerülnek a természetes vízfolyásokba. A jelenleg működő szennyvíztelepi technológiák egyike sem alkalmas a kis koncentrációjú gyógyszer és hormonmaradványok kiszűrésére.

Csapvíz, ettől nincsen olcsóbb, de:
A hazai lakosság túlnyomó többsége közműves ivóvizet iszik, viszont a szennyvízelvezetés és pláne a szennyvíztisztító telepek kiépítettsége hiányos. A szennyvíz vagy nyersen, vagy „tisztítás” után a természetes vizekbe kerül, amelyből újra ivóvíz lesz. A csapvizet erősen klórozzák, a klór pedig veszélyes idegméreg.
Csapvízben előforduló szennyezőanyagok: klór, metán származékok, baktériumok, vírusok, ólom, arzén, bór, hormonok, nitritek, fluor, ammónia, azbeszt, nehézfémek, radioaktív szennyeződések, hormon és gyógyszermaradványok…stb.!

Ásványvíz:
Az ásványvíz túlnyomórészt tisztább, mint a csapvíz, nem a tartalmaz klórt és számos szennyező anyagot.
Hátránya: rengeteg visszaválthatatlan ásványvizes flakon, melyek nem bomlanak le a természetben, eszeveszetten szennyezve környezetünket.
Az ásványvíz vásárlás a lehető legdrágább megoldás. Egy négytagú család egy évben, átlag 100 - 120.000 Ft-ot is elkölthet ásványvízre. Ennyiért kapunk már egy komoly víztisztító készüléket is.
10 év alatt akár 2.000.000 Ft-ot is elkölthetünk a boltban ásványvízre, cipelhetjük haza a le nem bomló PET-palackokat.

Pi víz
A Pi vizet életvíznek is nevezik. A víznek aurája van, a csapvíznek elenyészően kicsi, a Pi víznek szép, tündöklő. A Pi víz energiában gazdag, energizált, tisztított víz.
Dr. Masaru Emoto japán professzor komoly kutatásokat végzett a vízzel kapcsolatban. Ő azt állította, hogy a víznek „memóriája van”. A víz energia nélkül egy halott anyag. A Pi-víz telis-tele van energiával. Az energizálást a Pi-víz előállító készülékekben Pi-kerámiarendszerek és mágneses mező végzi. A Pi-víz tisztított, energizált víz, mely nem csak nagyon jó ízű, hanem jótékony hatást fejt ki egészségünkre.

A MAUNAWAI®  Pi-vízszűrő készülékkel áttisztíthatja és életre keltheti ivóvizét. A készülékek nem igényelnek áramot, sem csapvíz-telephez csatlakozást. A nyomás nélkül, természetes úton végbemenő szűrőfolyamat ÉLŐ Pi-vizet biztosít szervezetünknek, amely finom, kellemes és sejtjeink számára rendkívül jól hasznosítható. Kémhatása enyhén lúgos 7,5 pH.
A készülék szűrőit egy évben egyszer kell cserélni, ezért olcsó a fenntartási költsége. Bár ezt a költséget évente vállalni kell, összehasonlítva az ásványvízre költött összegekkel, már rövidtávon is megtérül a készülék ára.

Mit eredményez a szűrő- és PI-aktiválási folyamat?
• Kiszűri a káros anyagokat a csapvízből.
• A víz lágyabbá válik, íze frissítő és természetes.
• A MAUNAWAI® Pi-vizet a szervezet kiválóan hasznosítja, transzportáló képességét a tápanyagszállításban és a salakanyag eltávolításában egyaránt hatékonyan fejti ki.
• Az öregedési folyamat számottevően csökkenhet, a sejtek magasabb víztartalma a bőr feszesebbé válását eredményezheti.
• A tiszta, energetizál MAUNAWAI® Pi-víz élénkíti és szabályozza az anyagcserét.

GeoMag Water KFT.
Tel: 06-20-447-1677
E-mail: info@maunawai.hu
Weboldal: www.piviztisztito.hu,
www.maunawai.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!