Nézd meg a következő képet, melyik ábra tetszik a legjobban, melyiknél ragad el az érzés: igen, ez én vagyok! Nézd meg az ábrához tartozó számot és olvasd el a jellemzést. Magadra ismersz?

 

 1. Szabadságszerető
Fontos, hogy szabad légy – nincs rosszabb annál, mint amikor úgy érzed, hogy gúzsba vagy kötve. Lehet, hogy azt veszed észre magadon, hogy gyakran változtatsz helyet vagy állást, mert az egy helyben maradás nyugtalanít. Ugyanez igaz a kapcsolataidra. Az emberek úgy ismernek, mint aki szeret bulizni, és igazuk van. Teljes egészében ki akarod élvezni az életet, mert csak egyszer élünk! Lehet, hogy kevésbé energetikus emberek lesznek a barátaid és a partnereid, akik úgy rajzanak körülötted, mint molylepkék a fény körül. Vigyázz, nehogy leszívják az energiáidat! Kíváncsi vagy, nyitott az újra, és imádod a változást. Te magad vagy a friss levegő.

2. Független és eredeti
Individualistaként éled az életet. Nem követed a tömeget, ellenkezőleg: arra törekszel, hogy saját eszméid és meggyőződéseid szerint élj, még ha ez azt is jelenti, hogy az árral szemben kell úsznod. Szabad, független életre van szükséged, és arra, hogy magad szabhasd meg az irányt. A munka és a pihenés alatt is kiütköznek művészi hajlamaid. A szabadság iránti vágyad miatt néha megesik, hogy az ellenkezőjét csinálod annak, amit elvárnak tőled. Egészen különleges vagy, úgyhogy ne is hasonlítsd magad másokhoz. Úgy élj, ahogy te szeretsz élni.

3. Érzékeny és elmélkedő
Szeretsz órákon át egyedül lenni a gondolataiddal, és ritkán unatkozol. Nem szereted a felszínességet, és inkább vagy egyedül, mint hogy elviseld az értelmetlen csevegést. Barátaiddal nagyon erős kapcsolatot ápolsz, ami megadja neked azt a belső nyugalmat és harmóniát, amire vágysz. Nagyon erősen tudsz szeretni, de ha valaki elárul, csaknem képtelen vagy a megbocsátásra. Ősi lélek vagy, akinek sok élete volt már, és aki mindent látott. Most már csak az egyszerűségre vágysz, és arra, hogy figyelmedet az értelmes létezésre irányíthasd.

4. Gyakorlatias és elbűvölő
Természetes vonzerő leng körül – mindenki azt kapja, amit lát. Az emberek csodálnak összeszedettségedért. Mindkét lábaddal a földön állsz, és bárki rád bízhatja magát. Míg mások sok “ha’-val meg “de”-vel bonyolítják az életüket, te jól ismered magadat. Biztonságot és teret adsz azoknak, akik közel állnak hozzád. Kőszikla vagy, és bár a többiek esetleg elhallgatják előled, te vagy a Nap, ami körül keringenek. Utálod a felszínességet, és kétkedéssel fogadod a divathullámokat. Ahol mások összezúzzák magukat és elégnek, te zakatolsz tovább, és csendben eléred, amit akarsz. A lényeg, a szubsztancia embere vagy.

5. Professzionális és magabiztos
Magad irányítod az életedet, és sokkal kevesebbet bízol a szerencsére, mint amennyit saját tetteidre. A problémákat gyakorlatiasan oldod meg, nem bonyolítod túl őket. A mindennapok során realisztikusan szemléled a dolgokat, és minden különösebb hűhó nélkül kezeled őket. A munkahelyeden fontos feladatokat bíznak rád, mert tudják, hogy számíthatnak rád. Magabiztosság sugárzik belőled. Született vezető és szervező vagy. Bár jól dolgozol csapatban, ideális esetben te vagy az, aki a parancsokat kiadja. Végül is rendszerint igazad van!

6. Békés és időtlen
Könnyed vagy és diszkrét. Van benned valami időtlen elegancia (mint Audrey Hepburnben). Erőfeszítés nélkül szerzel barátokat, élvezed a magánéletet és a függetlenséget. Időnként szeretsz kiszakadni a mindennapokból és az élet értelmén gondolkodni. Levegőre van szükséged, így búvóhelyekre menekülsz, de nem vagy magányos farkas. Békében vagy magaddal és a világgal, értékeled az életet és amit a világ nyújtani tud. Életednek fontos célja van, és amikor ezt fölfedezed, rászabadítod a világra egyedülálló varázslatodat.

7. Kulturált és klasszikus
Kulturált vagy és kifinomult, ezért értékeled azokat a dolgokat, amiket nem árulnak a boltban – a jó beszélgetéseket, az eredeti gondolatokat, a zenét és a művészeteket. Korrekt módon gondolkodsz, felméred az érveket és az ellenérveket is. Ritkán hagyod, hogy elragadjanak az érzelmek, szereted inkább racionálisan értékelni a helyzeteket. Nyugodt és logikus vagy, ugyanakkor együttérző és kedves. “Régimódi” elveid vannak, amelyek igazi úriasszonnyá (vagy úriemberré) tesznek. Időtlen, értékes klasszikus vagy – az az ember, akit mindenki csodál és szeret utánozni.

8. Érzékeny és spirituális
Igen érzékeny és spirituális személyiség vagy, nem vagy hajlandó csupán racionálisan szemlélni az életet. Kitűnőek az intuícióid, és bízol az érzéseidben. Szükséged van álmokra, amiket megvalósíthatsz, különben nem vagy boldog. Szereted fejleszteni magadat, és ennek során változtatni a világon, még ha csak kis lépésenként is. Nehezen érted meg azokat, akiket csak a ráció vezérel. A nyílt lelkekkel valódi kapcsolatokat létesítesz – ezek azok az emberek, akik tudják, hogy az élet többről szól, mint a kézzel tapintható, látható vagy hallható dolgokról. Fejlett pszichikai érzékkel rendelkezel, amiben megbízol és használod is.

9. Dinamikus és szikrázó
Mozgatod és felforgatod magad körül a dolgokat! Az érdekes és változatos munka kedvéért hajlandó vagy kockázatot vállalni. A rutin megbénít. Ha egész nap az íróasztal mögött ülnél, az megsemmisítené a lelkedet és az életkedvedet. Szükséged van arra, hogy lehetőséget kapj kifejezni ötleteidet és megvalósítani őket. Személyiséged olyan, mint a szivárvány: még a legborongósabb napokon is fel tudsz vidítani másokat. Ha néha úgy is érzed, hogy kihunyt benned a szikra, ez csak azért van, mert a neked nem megfelelő helyzetben találod magad. Kövesd a lelkesedésedet, még ha ez azt is jelenti, hogy éveken át változtatnod kell az elképzeléseiden. Az út ugyanolyan fontos, mint az úti cél.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!