Mw_Faltblatt_A5_Pfade_hu.inddA japán Nagoyai Egyetem kutatója, Shoi Yamashita professzor felfedezte, hogy az „élővíz”, mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvizének összetételére. Ezt az élő vizet nevezzük PI víznek. Kutatásai ezt követően arra irányultak, hogyan lehetséges a csap és ivóvizet élő vízzé alakítani. A természetben élő összes szövetben találunk PI vizet.

A MAUNAWAI® szűrőrendszer működésekor a csapvíz - akárcsak a természetben – különböző szűrő rétegeken keresztül szivárog át, egészen addig, amíg frissítően kellemes és tiszta víz nem áll a rendelkezésünkre. Mivel nem nyomás kifejtésével történik a víztisztítás mechanizmusa, ezért a tiszta Pi-víz olyan természetesen alakul ki, akárcsak egy jó bor.
A MAUNAWAI PI- készülék nem szűri ki a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat, viszont harmonizálja és optimalizálja azok arányát. Ennek következtében optimálisan tud sejtjeinkben hasznosulni.

A sejtvízhez hasonló PI-vizet sejtjeink membránja könnyedén átereszti, ezáltal lényegesen jobb hidratáló hatás érhető el. A megfelelő minőségű és mennyiségű víz bevitele a szervezetünkben pozitív hatást gyakorol egészségi állapotunkra.

„…Az öregedés a szervezetek, szövetek és sejtek hatszögletű vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése. Ha újra bevisszük a hatszögletű vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökken az öregedési folyamat, és megelőzzük a betegségeket…” (Molecular Water Environment Theory: – Dr. Mu Shik Jhon.)

„Tumorok a sejt vízstruktúrájának tönkremenetelétől is keletkezhetnek, tehát az intracelluláris vízben. Egy góc keletkezik „nem élővízből” a kvázi kristályos, energetizált sejtvízen „élő vizen” belül. Ez permanens ingerlő hatást fejt ki a sejtre, hogy osztódjon. Ennek következménye egy gyorsan növekvő rákos daganat.” - Karl S. TRINCHER orosz-ausztriai biofizikus

Naponta mintegy 3 liter sejten belüli víz alakul újjá többé vagy kevésbé terhelt ivóvízből. Ez az átalakítás sok energiájába kerül szervezetednek. A PI víz tulajdonságai megközelítik a sejten belüli folyadék tulajdonságait, a rendezett szerkezet és az optimális energiaszint megkönnyítik a sejtfalon való áthatolást.
A MAUNAWAI PI víz képes az emberi szervezet a legjobb teljesítményre késztetni. Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.
A MAUNAWAI készülékben az öt alapelv egyesül: szűrés – információ adás – harmonizálás – biológiai rendelkezésre állás.

I. CSAPVÍZ ELŐKÉSZÍTÉSE - FIZIKAI SZENNYEZŐANYAGOK SZŰRÉSE
A speciális kerámia előszűrő megakadályozza a por, a rozsda és a vízben áramló mindenfajta szennyeződések továbbjutását. A szűrő pórusmérete csupán 0,2μm, így még a baktériumok sem juthatnak át rajta.

II. KÉMIAI SZŰRÉS + PI FÁZIS
Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, Policiklusos aromás szén-hidrogéneket, a trihalogénmetánokat, gyógyszer és hormonmaradványt is eltávolít. (Budapesten évente 20 tonna gyógyszer kerül a Dunába)
Ebben a szűrőegységben vannak elhelyezve az eredeti márkavédett Japán PI-kerámiák is. Ez felelős azért, hogy a csapvíz ne csak tiszta legyen, de energetizált élő PI- vízzé váljon. (Lásd képen)

III. ZEOLIT+ MÁGNES FÁZIS
Ebben a szakaszban a található ásványi kövek az ásványi anyagok olyan speciális összetételét biztosítják, melyek rendkívül fontosak az emberek számára. Ezek az ásványi anyagok nyomokban adódnak a vízhez, és a MAUNAWAI® pi-víz enyhén lúgos állapotát eredményezik. Tapasztalat, hogy a kövek mennyiségének változtatásával lehet változtatni a pi-víz ízét is.
Végül a tisztított pi-víz átfolyik a speciális MÁGNESES CSAPON. Ez a mágneses mező a MAUNAWAI® víz molekuláinak végleges elrendeződését teszi lehetővé.

Mire használható a PI viz?
Ivásra, főzéshez, italok alapjaként. A PI víz lágy íz hatása miatt az ételek italok természetes ízei fokozottan előtérbe kerülnek.
A PI víz fogyasztása kellemes az ízlelőbimbóknak, egyben a legegyszerűbb út a tisztuláshoz, az egészséghez, a legjobb folyadék a sportoláshoz.

GeoMag Water KFT.
www.piviztisztito.hu,
www.maunawai.hu
info@maunawai.hu
Tel: 06-20-447-1677
2119 Pécel, Lázár Ervin u.7
(időpontot egyeztetés szükséges)

A Maunawai rendszer megtekinthető:
Életház Biocentrum
Budapest XII., Böszörményi út 13-15.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!