Legjobb, ha szervezetének immunvédelmét tudatosan felkészíti a téli hónapokra, amikor az a legtöbb megpróbáltatásnak van kitéve.


 

Időben turbózza fel immunrendszerét!

A nyirkos őszies majd a téli hideg idő beköszöntével az immunrendszerünk fokozott igénybevételnek van kitéve: a párás, ködös levegő kedvez a kórokozóknak, a légúti fertőzéseket okozó vírusoknak, miközben a hidegben gyengül a szervezet ellenálló-képessége. Ezért - ha elmulasztjuk a tudatos felkészülést, a védelmi képesség felerősítését -, előbb-utóbb számítanunk kell a kellemetlen nátha, orrfolyás, torokfájás jelentkezésére, amelyek a légúti fertőzések következményei. Az ezek következtében meggyengült szervezet pedig könnyű prédája lehet az influenza vírusok, a baktériumok támadásának.

Az antioxidánsok segítenek

Az immunrendszer fő feladata a külső, idegen, pontosabban testidegen anyagok (pl. baktériumok, vírusok) felismerése és azok megsemmisítése. Másik fontos feladata a szervezet káros oxidatív gyökeinek ellensúlyozása. Ebben segítenek az antioxidánsok, segítenek megvédeni esszenciális molekuláinkat, sejtjeinket, szerveinket. Legismertebb antioxidánsaink a C- és E-vitaminok és a növényi bioflavonoidok. Az oxidációs és redukciós folyamatok egyensúlyban vannak szervezetünkben, ugyanígy a káros oxidációs és a velük szemben álló antioxidáns folyamatok is. Ezért szükséges veszélyeztetett időszakban, sőt annak kezdete előtt minél több antioxidánst juttatni szervezetünkbe.

A téli hónapokban kevesebb gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk, miáltal kevesebb antioxidáns kerül szervezetünkbe. Ennek eredményeként éppen abban az időben növekszik az oxidatív szabadgyökök száma, amikor a szervezet védelmi funkciói amúgy is a leginkább igénybe vannak véve. A túlszaporodott szabadgyökök leterhelik az immunrendszert, amelynek így csökken a teljesítőképessége a szervezet védelmében. Könnyebben meghűlünk, az influenza is hamarabb ledönt a lábunkról. A több gyümölcs és zöldség fogyasztása ebben az időszakban mindenképpen ajánlott. Az antioxidánsok semlegesíteni tudják az oxidáló reaktív anyagokat és ezáltal felszabadítják az immunrendszer szabadgyökök elleni harcban lekötött hányadát, más szóval erősítik immunrendszerünket.

“Az antioxidánsok mennyisége   szervezetünkben arányos   életünk hosszával. “ Dr. Richard Cutler


Antioxidánsokkal egészségesebben Régi tapasztalat, hogy a magas hegyekben lakók, akik rendszeresen fogyasztanak antioxidánsokban gazdag bogyós gyümölcsöket, magas kort érnek meg és éles marad a látásuk. Antioxidánsok hiánypótlására érdemes a leghatékonyabb antioxidáns tulajdonságú gyümölcsök kivonatait kombinációban fogyasztani. Tudományos vizsgálódások a közelmúltban arra jutottak, ami mára közismertté is vált, hogy 'egy antioxidáns nem antioxidáns'. A különféle antioxidáns molekulák egész sorozata szükséges a szervezetben, hogy a különféle oxidatív gyökökkel felvegyék a küzdelmet, de egymás hatását is megnyújtják. Segítik megóvni a szervezetben a vitaminokat a káros oxidációktól, ezáltal megnyújtják, megtöbbszörözik hatásukat. Klinikai kutatások szerint a vizsgált dohányzó emberek vérében a C-vitamin-tartalom alacsony. Viszont sokkal magasabb értéken és hosszabb ideig megmaradt, ha a C-vitaminnal együtt antioxidánsokat is kaptak.

Pharmaforte: ANTIOXANT Kapszulában vagy Cseppekben A természet készíti a leghatékonyabb antioxidáns tulajdonságú anyagokat, melyek sok életfontosságú nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak és vitaminokkal együtt a gyümölcsökben rejtőznek. A gránátalma, áfonya, citrusfélék, szőlő, zöld tealevél - vízben oldódó antioxidánsai azonal és tökéletesen szívódnak fel (vizes oldat, cseppek kiszerelés), sőt az ízületekbe bejutva is kedvező hatásúak. A kapszulázott termékben a nem oldható gyümölcshatóanyagok is benne vannak. Az ANTIOXANT a szervezet védelmét, az immunrendszer felerősítését szolgálja, fokozza a szervezet gyorsabb önregeneráló képességét. Fogyasztása javasolt fokozott szellemi, fizikai megterhelés esetén, illetve a Cseppek fogyasztása különösen ajánlott időseknek, iskolásoknak.

 

 ŐSZI AKCIÓ: -23,5%


antioxantokANTIOXANT


Étrend-kiegészítő
Kapszula vagy Cseppek
Az 5 szuperhatékony antioxidáns gyümölcs kivonata:
GRÁNÁTALMA, CITRUS, ZÖLD TEA, TŐZEGÁFONYA, SZŐLŐ mag és héj kivonatai, C-VITAMINNAL és SZELÉNNEL


Kaphatók gyógyszertárakban és bioboltokban, telefonon: 06-30-2100-155 és legolcsóbban a gyártótól közvetlenül a webáruházban: www.pharmaforte.hu


 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!