A nyár elképzelhetetlen a lila virág, a levendula illata nélkül. A Napvirág Manufaktúra nyári natúrkozmetikumainak is sztárszereplője, nem is véletlenül. A levendulás készítmények egész évben keresett termékek. Legyen szó bőr- vagy hajápolásról, dezodorálásról vagy kézfertőtlenítésről, a levendula igazi jolly joker, amiért érdemes rajongani.

Szikrázó napsütésben, kézzel, szívvel

Morzsoltad már össze az ujjaid között a lila ezer árnyalatában tündöklő apró virágokat? A frissen leszedett, majd kíméletesen szárított, és azonnal felhasznált virágok illata jóval intenzívebb és tovább is tart. Tudják ezt a Napvirág Manufaktúránál is, ahol éppen ezért a saját termesztésű orvosi levendulát a megújult külsejű kis lenvászon zsákocskába töltik, mely a szekrényben, vagy az autóban is tovább illatozik. Mindig teljes virágzásban, szikrázó napsütésben gyűjtik össze kézzel a virágokat, hiszen ekkor a legmagasabb az illóolajtartalmuk. Nem csak látványra adnak fenséges fürdőélményt, mind a Holttengeri levendulás fürdősók, mind a levendulás fürdőgolyók, hála a szárított virágoknak, de organikus összetevőik, mint a ghánai sheavaj vagy az ásványi anyagokban gazdag holttengeri só, bársonyossá teszik a bőrt. Fürdés után már nem is kell azt külön hidratálni.

Fertőtlenítés magasfokon

Mára mindenki megtanulta, hogy a kézfertőtlenítők elengedhetetlen tartozékuk a női táskáknak, haza, vagy éppen beérve a munkahelyünkre, első dolgunk a kezeink fertőtlenítése. A sok toxikus, szintetikus összetevőt tartalmazó kézfertőtlenítő helyett a Napvirág természetes, mégis hatékony kézfertőtlenítője teafa és orvosi levendula illóolajjal készül magas alkoholtartalommal, ám mégsem szárítja a bőrt glicerintartalmánál fogva. Egyszerű a használata a szórófejjel, lemosást pedig nem igényel. A gyakori kézmosások miatt érdemes főként a kisgyermekes családokban olyan hatékony szappant választani, mely nem csak tisztít, de nem okoz kárt a kis kezekben. A Napvirág folyékony levendulás szappana éppen ilyen, a levendula erejével.

 

Nyáron is illatosan

Amint beköszönt a meleg, szeretnénk üdék és illatosak maradni. Lehetséges, hiszen a Napvirág új, bergamott és levendula illóolajjal illatosított dezodora nem gátolja az izzadás természetes folyamatait, mégis káros, toxikus anyagok nélkül tartja a hónalj vékony bőrét egészségesen és illatosan, hála az extraszűz kókuszolajnak is.

 

Levendulás hajkondicionáló újdonság

A termékpalettán teljesen új a levendulás család legfrissebb, de annál inkább keresettebb tagja, az aloe verás, levendulás hajkondicionáló, mely selymesen csillogó hajkoronával és egészséges fejbőrrel ajándékoz meg minket.

 

Környezettudatosan, mert csak így érdemes

A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől gondot és figyelmet fordított a környezettudatosságra.

Valamennyi termékük hulladékcsökkentett csomagolású, papír vagy visszaváltható üveg, így ha Napvirág terméket választunk, biztosak lehetünk benne, hogy használatukkal az ökológiai lábnyomunk is csökkenthető. Tégelyeik és üvegeik visszaválthatóak, ez azt jelenti, hogy a csomagolásmentesbolt partnereiknél leadhatóak, és ők visszaküldik számukra azokat.

Látogasson el környezetkímélő,
hulladékmentes webáruházunkba!
www.napviragszappan.hu

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!