GarudaA Lélek Reform egy útmutató, egy olyan program, amely segít felfedezni a hibákat a gondolkodásmódodban, amelyek miatt ma kevesebb vagy, mint amennyi lehetnél, és nincs meg mindened, amid lehetne. Ez a program abban is segít, hogy lerombold a korlátokat, amelyeket magad köré építettél, így az lehetsz, aki akarsz, és megszerezheted, amire csak vágysz.
Nem vagy egyedül azzal, hogy próbálsz az lenni, aki lenni akarsz, és meg akarod szerezni, amire vágysz.
Egyik célom az, hogy segítsek neked a céljaid megvalósulásában, aminek egyik lehetséges útja azzal veszi kezdetét, hogy elkezded máshogyan nézni a világot, és máshogyan kezdesz gondolkodni a látottakról.

A TÜKÖR
A téged körülvevő világ – az emberek, a helyek, az események – nem más, mint tükör. Megmutatja azt, „Aki Vagy”
Most képzelj el egy nőt, aki nagyon precíz és rendszerető, intelligens, rendes, barátságos, dolgos és tiszteletre méltó. Lakása minden bizonnyal tiszta, rendezett, otthonos, szépen berendezett. Ezek mind azt tükrözik „Aki Ő”
Ha megkérdeznéd a barátait, ők is azt mondanák el a saját szavaikkal, hogy ki ő. Minden vele kapcsolatos dolog – hogyan mozog, hogyan öltözködik, hogyan beszél, hogyan cselekszik – mind azt tükrözi, „Aki Ő”
Ha kritikus szemmel megvizsgálod a saját életed, lakásodat, ruháidat, ingóságaidat, barátaidat, társadalmi és pénzügyi helyzetedet, párkapcsolatodat, egészségi állapotodat és mind azt, amit mondasz és teszel, az olyan, mint ha egy óriási tükörbe tekintenél. Megmutatja azt „Aki Vagy”
Egyre inkább kezd bebizonyosodni, hogy a fizikai testünk tükrözi mindazt, amit gondolunk vagy érzünk.
A negatív érzelmek, mint a depresszió, a szorongás bizonyítottan csökkentik az immunrendszerünk hatékonyságát. A stressz hátráltatja a sebgyógyulást. A stressz és a szorongás hatására az agyunkban olyan vegyi anyagok szabadulnak fel, amelyektől ráncos lesz az arcunk, és amelyek mind érzelmileg, mind pedig szellemileg megviselnek.
Állj meg most egy pillanatra, és most próbáld meg úgy tekinteni a jelenlegi körülményeidet, mintha mindez egy tükör volna, amely megmutatja azt, „Aki Vagy”
Ez fontos lépés, úgyhogy vedd komolyan, és gondold végig alaposan! Tedd le az újságot és képzeld el részletesen.
Minden bizonnyal tisztában vagy vele, hogy javítanod kell az életkörülményeiden, hiszen ha ez nem így lenne, most nem olvasnád a cikkemet.
Lehet, hogy nem könnyű dolog úgy tekinteni az életedre, mint ami azt tükrözi, „Aki Vagy”, de a világ tényleg egy tükör, és ahogyan Te változol, meg fogod látni, hogy veled együtt minden megváltozik körülötted, mert minden a változásaidat tükrözi.
Ha azt tapasztalod, hogy egyes kellemetlen szituációk újra meg újra megismétlődnek az életedben, el kell gondolkoznod, mi az, amit meg kellett volna tanulnod belőlük, de nem tetted – és amint megteszed, az ilyen élethelyzetek megszűnnek, és nem térnek vissza soha többé. Próbálj meg úgy tekinteni az életedben felmerülő problémákra, nehézségekre és akadályokra, mint lehetőségekre, amelyek azért vannak, hogy segítsenek megszerezni, amit akarsz, és azzá lenni, aki lenni akarsz. Az ilyen helyzetek továbbá tükörként is működnek: megmutatják azt „Aki Vagy”, és ahogy megváltozol, a helyzetek is megváltoznak az életedben.
Képzeld csak el, hogy a szülőd (az Univerzum) azt akarja, hogy erős legyél, de nem úgy, hogy csak csettint egyet és ettől te erős leszel. Ha így erősödnél meg, nem éreznéd, hogy elértél valamit. Ezért olyan körülményeket teremt az életedben, amelyek rákényszerítenek, hogy a saját erődet használd, így erősödj meg. Az életedben amilyen leckéket kell megtanulnod : - bölcsesség, szerénység, alázat, akkor olyan körülmények, helyzetek adódnak az életedben, amelyek arra kényszerítenek, hogy tanuld meg – az alázatot, legyél bölcsebb, vagy szerényebb.
Ezért hát fogadd örömmel a nehéz helyzeteket. Használd ki őket, hogy megtudd, „Ki Vagy” és hogy szert tegyél mind arra az értékes tudásra és bölcsességre, amit meg kell tanulnod az életedben.

Lélek Reform
Borosné A. Andrea
A Zöld Újság állandó életmód szaktanácsadója
30/420-2025
http://lelekreform.pe.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!